“Nu ne permitem obiective mari, nu ne lasă jocul”

ciprian-deacInstalat în urmă cu ceva mai mult de o săptămână pe banca echipei CFR Cluj, antrenorul Petre Grigoraş constată că are foarte multe lucruri de reparat din mers la noua lui echipă. Chinul din meciul cu Corona Braşov, scor 1-0, l-a determinat pe tehnician să anunţe că nu îşi poate propune deocamdată niciun obiectiv, din cauza jocului slab.

“Sunt bucuros că am luat cele trei puncte, dar dacă am ajuns să ne bucurăm la un succes cu o echipă mai slab cotată, înseamnă că avem destul de multe probleme. Nu mă aşteptam să fie atât de greu. Sper să remediez aceste probleme în această pauză competiţională. Cred că este vorba şi de moral aici, de aceea am lucrat foarte mult la acest aspect, dar timpul a fost foarte scurt.

CFR nu poate să arate cum a arătat astăzi, trebuie să aibă o altă faţă, mai agresivă. Nu putem să ne stabilim obiective îndrăzneţe acum, deoarece nu ne permite situaţia. Întăriri? S-ar putea să mai aducem unul sau doi jucători. dacă nu, voi lucra cu oamenii pe care îi am la dispoziţie”

UPDATE:

Ciprian Deac a fost unul dintre cei mai supăraţi jucători de la CFR după victoria la limită, 1-0, cu Corona Braşov. Oaspeţii au jucat mai bine în a doua repriză şi puteau egala, dar au ratat un penalty pe final.

“Nu ăsta e CFR-ul. Nu ştiu ce se întâmplă cu noi. Ne-a trecut glonţul pe la ureche. Nu se mai poate aşa! Trebuie să schimbăm ceva. La cum jucăm în acest moment, nu avem dreptul să sperăm la primele locuri. În aceste momente mi-e ruşine că sunt fotbalist. Mă aştept la orice pedeapsă din partea şefilor la cum jucăm. Ce să mai zicem? Ciocu mic şi multă muncă”

CFR a obţinut singurele victorii în acest sezon fără fundaşul lusitan pe teren

Formaţia din Gruia a oferit gafa săptămânii: a ţinut momentul de reculegere în memoriu lui Costică Ştefănescu, la pauză

După umilinţa din Ghencea, Petre Grigoraş a dat aseară ochii pentru prima dată cu fanii CFR-ului. Tehnicianul a trebuit să construiască primul 11 fără Cadu, după ce lusitanul a cerut să fie învoit, motivând că în ultimul timp a fost pusă o presiune mult prea mare pe el. Fără căpitanul de drept, CFR începe în forţă partida cu “lanterna roşie”. Rada (12) e aproape de un gol fantastic cu un şut puternic de la 30 de metri, dar Marc e la post şi respinge în corner. Presiunea e concretizată imediat de Ogbu (18), care finalizează cu latul din doi metri o acţiune superbă a lui Batin. De partea cealaltă, Olariu (20) poate profita de o degajare greşită a lui Mincă, dar trage anemic. Înainte de pauză, Batin putea să concretizeze şi pe tabelă evoluţia bună, dar Marc reţine lovitura de cap.

Neacşa a ratat un penalty pe final

Actul secund începe cu emoţii pentru fanii din Gruia, venite chiar de la conducătorii echipei. Clujenii au uitat să ţină la începutul partidei momentul de reculegere în memoria lui Costică Ştefănescu şi au decis să stingă nocturna înainte de repriza a doua pentru a ţine omagiul. Apoi, jucătorii lui Grigoraş le-au dat emoţii fanilor, după ce Ogbu (51, 54), Deac (63) şi Voiculeţ (81) au ratat şansa desprinderii. Finalul e de infarct, după ce Djokovic comite henţ în careu. Neacşa trage însă slab, pe centru, iar Mincă reţine şi CFR scapă de o nouă umilinţă.

Din cauza unei accidentări, Felgueiras a ratat în ultimul moment lotul pentru partida de aseară. Kapetanos a fost în tribune, deşi nu a avut probleme medicale


Ce sa intamplat?

Un moment inedit a atras atenţia în startul reprizei secunde a meciului dintre CFR Cluj şi Corona Braşov. În momentul când cele două echipe au ieşit de la vestiare şi se pregăteau de reluarea jocului, instalaţia de nocturnă de pe stadionul “Dr. Constantin Rădulescu” s-a stins, iar spectatorii au crezut că este vorba despre una dintre obişnuitele pene de curent ce au loc pe arenele din Liga I.

După câteva clipe de confuzie, de la staţia de amplificare s-a anunţat că totul este sub control şi că se doreşte doar crearea unui cadru mai sobru pentru comemorarea celui care a fost Costică Ştefănescu, fostul fotbalist al Craiovei, al Stelei şi al echipei naţionale, decedat săptămâna trecută.

De fapt, momentul de reculegere ar fi trebuit să aibă loc în startul meciului, dar organizatorii partidei au omis acest aspect şi au dat drumul jocului. S-au revanşat însă 60 de minute mai târziu.

Leave a comment