“De rezultat ar trebui sa fiu multumit, ca logic ar fi trebuit sa pierdem”

petre grigoras

U Cluj 0 – 0 CFR 1907 Cluj


CFR Cluj nu reuşeşte să îşi revină, deşi Grigoraş a avut la dispoziţie trei săptămâni să cunoască echipa. Cei din Gruia au terminat cu noroc la egalitate pe terenul lui U Cluj, iar Grigoraş se gândeşte deja la despărţire: “Dacă nu se mai doreşte să continui, voi pleca”

“Am scăpat în repriza a doua… Şansa şi Felgueiras ne-au adus un punct. Gazdele puteau tranşa meciul atunci. Am avut două săptămâni şi chiar am fost mulţumit de reacţia jucătorilor la antrenamente. Chiar aveam speranţe mari pentru acest meci, dar la meciul oficial a venit acestă prestaţie… No comment!”, a spus Grigoraş după meci.

Grigoraş: “E un dezastru meciul ăsta! Dacă mi se va cere, voi pleca! Suntem penibili”

“E un dezastru acest meci, da. Ţinând cont de ce probleme au fost la “U” în ultimul timp, speram la o victorie. Dar la cum s-a jucat, nu o meritam. Momentan arătăm prost şi nu ştiu dacă putem emite pretenţii să terminăm în prima jumătate a clasamentului. Nu vorbesc de alte obiective. Dacă mi se va cere, voi pleca! Dacă simt că nu mai sunt dorit, nu e nicio problemă. Nu e genul meu… Problema de titlu nu se mai punea deja. Nu ne putem propune obiective dacă jucăm ca în această seară. Suntem penibili dacă spunem altceva”, a mai spus antrenorul CFR-ului.

“De rezultat ar trebui sa fiu multumit, ca logic ar fi trebuit sa pierdem. Dupa cum s-au desfasurat ostilitatile in teren, ar fi trebuit sa pierdem.”

“Am sperat mult” – Iuliu Muresan

Preşedintele CFR-ului, Iuliu Mureşan, a avut aşteptări mari de la meciul cu U Cluj, însî elevii lui Petre Grigoraş nu au reuşit decât un egal pe terenul rivalilor. Oficialul “vişiniilor” spune că jucătorii s-au pregătit bine în pauza prilejuită de meciurile naţionalei, dar acest lucru nu s-a reflectat şi pe teren.

În ceea ce priveşte schimbările de la nivelul băncii tehnice sau a lotului, deocamdată CFR-ul nu va efectua nicio modificare. Antrenorul nu poate fi schimbat după doar câteva partide, iar “fereastra” de transferuri s-a închis şi nici asupra lotului nu se mai pot face îmbunătăţiri.

“Am sperat foarte mult după pregătirea din această pauză. Atmosfera în lot s-a îmbunătăţit mult, dar din păcate nu s-a văzut pe teren. Felgueiras a fost omul meciului, U Cluj a avut mai multe ocazii. Jucăm bine în partide amicale, dar nu reuşim să ne concentrăm în meciurile oficiale. Nu se pune problema ca Petre Grigoraş să plece. Dacă ar fi să plece cineva, ar trebui să plece nişte jucători, dar nu se mai poate până la iarnă. Parcă joacă fotbal doar pentru a face mişcare”, a declarat Iuliu Mureşan

CFR Cluj a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul susţinut, duminică, în deplasare, în compania celor de la Universitatea Cluj, contând pentru etapa a VII-a a Ligii I.

Oficialii şepcilor roşii ar putea avea de suferit de pe urma „coregrafiei” cu torţe şi petarde, de la începutul meciului. „U” Cluj ar putea fi considerată recidivistă şi s-ar putea alege cu terenul suspendat pentru următoarele etape. Au mai păţit-o în sezonul trecut, după un joc cu Steaua.

Universitatea Cluj: Veselovsky – Takacs, Szilagyi, Abrudan, Mendy – Bucşă, Rilke – Tîrnăcop, Cristocea (Calcan ’86), Borza (Balde ’83)- Dedu (Lemnaru ’71). Antrenor: Ionel Ganea

CFR Cluj: Felguiras – Hora, Cadu, Piccolo, Camora – Obiora, Djokovici (Voiculeţ ’75) – Deac (Ogbu ’65), Rui Pedro, Florin Costea – Tade (Batin ’60). Antrenor: Petre Grigoraş

Meciul a fost arbitrat de Cristian Balaj, ajutat de Octavian Şovre şi Sebastian Gheorghe. Rezervă a fost Florin Mazilu.

Observatori au fost Ioan Mureşan şi Aurel Beldeanu, iar supervizor Alexandru Boc.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s