Jucătorilor le lipsește motivația

alinminteuanMinteuan dezvăluie cauzele startului prost de sezon: “Jucătorilor le lipsește motivația”

Antrenorul secund al celor de la CFR, Alin Minteuan a prefațat disputa cu Corona Brașov, care va avea loc luni, 26 august 2013, cu începere de la ora 19:30, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu.

Acesta consideră că fotbaliștilor antrenați de Petre Grigoraș le lipsește încrederea, lucru pentru care aceștia au avut un început de sezon mai prost.

“Este un moment dificil, destul de greu. Împreună cu jucătorii trebuie să găsim acea linie de plutire. La CFR lipsește în acest moment încrederea și rezultatele, dar în primul rând motivația. Îmi pare rău să spun asta, jucătorii nu au motivație în acest moment. Sperăm să jucăm cât mai bine și să câștigăm cât mai multe meciuri. Este greu să vorbim despre titlu, după numai 5 etape, se mai pot încurca și celelalte echipe, a spus Alin Minteuan.

Antrenorul secund anunță și modificări în stilul de joc al formației feroviare, pentru următoarele partide.

“Petre Grigoraș este hotărât să aducă îmbunătățiri majore jocului, pentru ca echipa să evouleze mai bine și mai spectaculos. Avem jucători pentru a produce o schimbare la nivel de sistem de joc. Pauza competițională care vine va fi benefică și în acest sens”, a mai precizat Alin Minteuan.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s