Grigoraş îl regretă pe Kapetanos

kape

CFR 1907 Cluj a fost învinsă, cu scorul de 2-1, de FC Braşov, într-un meci amical disputat pe stadionul ICIM.

Pentru CFR Cluj a marcat Rui Pedro ’80, iar pentru FC Braşov au înscris A. Cristea ’31 şi Buga ’40.

Chiar dacă a pierdut această partidă, Petre Grigoraş s-a declarat mulţumit de acest amical deoarece a putut să vadă cât mai mulţi jucători la lucru pentru a se edifica asupra calităţilor pe care le au.

“Dorinţă este, sperăm să nu mai repetăm din greşelile făcute. A fost un antrenament foarte bun, am vrut să-i văd pe toţi la joc să-mi dau seama de posibilităţile lor.”

Antrenorul CFR-ului a vorbit şi despre plecarea lui Kapetanos la Steaua, jucător pe care şi l-ar fi dorit în continuare la echipă.

“Am rămas surprins că l-am pierdut pe Kapetanos, dar asta este viaţa şi ne pregătim să jucăm cu ce avem în lot.

Eu mi-l doream în continuare, dar mergem înainte. Era o oportunitate pentru el de a juca în Liga Campionilor.” a mai spus Grigoraş.

CFR Cluj l-a cedat pe Pantelis Kapetanos la Steaua, iar atacantul grec a fost trecut pe lista pentru Champions League. S-a vehiculat faptul că ”roș-albaștrii” vor plăti 200.000 de euro pentru vîrful de 30 de ani, dar nu e exclus ca Steaua să-l cedeze, la schimb, pe Mihai Răduț, unul dintre favoriții lui Petre Grigoraș din perioada în care acesta a antrenat la Tg. Jiu. Mijlocașul de 23 de ani a adunat doar 75 de minute în actualul sezon și nu a fost inclus de Reghecampf în lotul pentru Champions League. Șansele ca Răduț să se impună la Steaua au devenit aproape nule, astfel că jucătorul a cerut să fie lăsat să plece. Grigoraș i-a transmis că e interesat de transferul său și că va discuta cu conducerea CFR-ului despre condițiile în care s-ar putea realiza mutarea lui Răduț în Gruia.

Cifrele sale:

– este al doilea cel mai bun marcator strain din istoria Ligii 1, 45 de reusite

– 19 din golurile sale au fost inscrise cu capul

– a marcat decisiv, tot cu capul, in cele mai importante meciuri pentru CFR din ultima vreme: in preliminariile Ligii, la 2-1 cu Slovan si 1-0 cu Basel

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s