Doua amicale in urmatoarele 3 saptamani de pauza

cadu-cfr-clujDouă amicale în următoarele săptămâni pentru CFR Cluj. Ce mesaj are Grigoraș pentru fani și când va reveni Cadu.


CFR Cluj va pleca în cantonament la Brașov, acolo unde Petre Grigoraș speră să revigoreze echipa ce s-a chinuit cu fosta lanternă roșie, Corona Brașov. Campioana din 2012 va susține două amicale în această perioadă de 3 săptămâni în care campionatul va fi întrerupt.”Am decis să mergem în cantonament cu ceva timp înainte de meciul cu cei de la Corona. Am încredere că de la reluarea campionatului vom arăta altfel, că jocul nostru va crește și va deveni mai spectaculos și vom lega și rezultatele pozitive.

Am perfectat două amicale în această perioadă, unul cu FC Brașov, marți de la orele 19, în cadrul cantonamentului, iar al doilea cu Gaz Metan, sâmbătă dimineața de la ora 11, după ce vineri seara vom reveni la Cluj. Nu am fost la echipă în perioada de pregătire de vară și tocmai de aceea am vrut să văd cum se descurcă jucătorii la meciuri. De altfel, și la ultima partidă am preferat să văd la lucru unii jucători

Tehnicianul a ținut să le mulțumească fanilor CFR-iști, care în ciuda rezultatelor slabe, au rămas alături de echipă.

Vreau să le mulțumesc suporterilor. La meciul împotriva Coronei ei au fost cu mult peste ceea ce am arătat noi în teren. Sunt conștient de acest lucru și vreau să îi asigur că la reluarea campionatului vor avea și motive de bucurie. Chiar dacă poate că e târziu să ne gândim la campionat, exprimarea noastră pe gazon se va schimba” a spus Grigoraș, care a ținut să infirme zvonurile conform cărora Cadu și-a cerut câteva zilel libere pentru a-și reveni în urma presiunii mediatice la care a fost supus după plecarea lui Rednic.

E accidentat, de joi va reveni în programul echipei, la fel ca Mario Felgueiras. Oricum, se va bate pentru un post de titular cu ceilalți fundași centrali“.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s