“Sunt unii jucători care nu au legătură cu fotbalul”

iuliu-muresan-puteamIuliu Mureșan ia la rost lotul CFR-ului.

CFR Cluj a suferit contra Stelei, în fața căreia a pierdut cu 3-0, cea de-a doua umilință a începutului de sezon după ce a capotat fără drept de apel la Vaslui, 4-0. Aceste rezultate au fost greu digerate de conducerea clujenilor care își fixase ca obiectiv în acest sezon titlul în Liga 1.

A fost o înfrângere rușinoasă, anul acesta mi-e dat să suport multe umilințe. În afară de trei jucători, toți ceilalți ar trebui sancționați cu jumătate din salariu sau să nu le mai dau nimic“, a declarat supărat Iuliu Mureșan, președintele CFR-ului.

Acesta i-a arătat cu degetul pe jucători care nu oferă pe teren prestațiile pretinse și chiar dacă antrenorul a fost schimbat, rezultate pozitive întârzie să apară.

Echipa merge rău, Grigoraș nu are nicio vină. Sper ca în acea pauză de 3 săptămâni să facă ceva și să schimbe atitudinea jucătorilor. CFR-ul pare o echipă a păcii, am luat 7 goluri în două meciuri. E incalificalibil și fără înțeles. Sunt unii jucători care nu au legătură cu fotbalul și sunt blazați. Are dreptate Mircea Rednic în unele privințe, dar nu are rost să comentez acum“, a completat oficialul clujean.

Următorul meci al CFR-ului va fi pe 26 august, pe teren propriu, adversara fiind Corona Brașov, cea mai slabă echipă din Liga 1 la ora actuală.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s