Obiectiv: calificarea în cupele europene

DSC_9315

5 puncte a obţinut CFR în primele patru etape, când a remizat cu Botoşani, Timişoara, a pierdut la Vaslui şi a învins pe Viitorul.

Startul slab de sezon i-a făcut pe şefii din Gruia să nu se mai gândească la locul 1. „Noul obiectiv e un loc de cupă europeană, dar nu ne supărăm dacă ne vom bate la titlu“, a spus Iuliu Mureşan. „Primul obiectiv al lui Grigoraş este să facă o atmosferă bună în vestiar şi după aceea să avem rezultate“, a completat Mureşan. Noul antrenor al echipei, Petre Grigoraş, s-a arătat de asemenea prudent. „Să avem răbdare, cred că e prea devreme să mai discutăm despre titlu“, a spus acesta.

„E doar o strategie“
Apropiaţii triplei campioane a României spun însă că vorbele acestora sunt făcute numai pentru a lua presiunea de pe umerii jucătorilor. „CFR nu a renunţat şi nu va renunţa la titlul. Totul este o stategie pentru a distrage atenţia de la formaţia lui Paszkany. Şefii din Gruia speră ca Steaua să prindă grupele Ligii şi mai apoi să piardă puncte în campionat, aşa cum au făcut ei mereu când au participat în această competiţie“, spun apropiaţii clubului.

Sursa prosport.ro

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s