Costea şi Kapetanos pot da lovitura

DSC_9039Antrenorul Petre Grigoraş pare tentat să mizeze pentru meciul cu Steaua pe un cuplu de atacanţi format din Florin Costea şi Pantelis Kapetanos. “Grig” ia în calcule dorinţa de revanşă a celor doi, mai ales că ambii au fost puşi pe liber de Steaua.

Partida dintre ultimele două campioane, Steaua – CFR Cluj, ţine capul de afiş al etapei cu numărul cinci din Liga 1. Dacă trupa din Ghencea pare de neoprit şi este în grafic, cu trei victorii din tot atâtea meciuri disputate în acest început de sezon, “vişiniii” s-au poticnit deja de trei ori şi au înregistrat două remize şi o înfrângere în patru meciuri disputate.

După demiterea lui Mircea Rednic, CFR Cluj abordează întâlnirea cu un antrenor nou, după ce l-a numit pe Petre Grigoraş la începutul săptămânii. “Grig” nu pare impresionat de forma arătată de bucureşteni şi va forţa surpriza şi, de ce nu, prima victorie a trupei din Gruia pe terenul Stelei, din 1948 până în prezent! Pentru aceasta, el pare tentat să mizeze pe dorinţa de revanşă arătată de Pantelis Kapetanos  şi Florin Costea, fotbalişti de profil ofensiv refuzaţi în ultimii ani de patronul Gigi Becali. “Nu am nimic de dovedit Stelei, nu mă mai interesează această echipă. Dar vreau să arăt meci de meci, indiferent de numele adversarului, că am un cuvânt de spus în Liga 1 şi că pot să revin la forma care m-a cosacrat”, declara Florin Costea.

Nici Pantelis Kapetanos nu are cele mai frumoase amintiri de la Steaua, chiar dacă a fost unul dintre fotbaliştii apreciaţi de suporterii “roş-albaştrilor”. Atacantul elen a fost îndepărtat de patronul Gigi Becali, după care a ajuns în urmă cu trei sezoane la CFR Cluj şi a câştigat un titlu cu “feroviarii”. “Nu mai contează ce a fost, nu am resentimente faţă de Steaua, dar sunt jucătorul CFR-ului şi sunt profesionist. Ori de câte ori voi avea ocazia, voi încerca să marchez împotriva lor, aşa cum vreau să înscriu în orice alt meci şi împotriva oricăror adversare”, afirma grecul.

Meciul dintre Steaua şi CFR Cluj se va disputa sâmbătă, de la ora 21.30, şi contează pentru etapa a cincea a Ligii 1. Partida se va juca pe stadionul din Ghencea, după ce oficialii campioanei au decis să menajeze gazonul Arenei Naţionale pentru întâlnirea de miercuri cu Legia Varşovia, din preliminariile Champions League.

Sursa citynews.ro

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s