Paszkany: “Tudor a gresit! Simulare la Surdu, Grigore trebuia sa primeasca rosu!”

Muresan: “Nu am auzit in viata mea asemenea injuraturi!”

Rapid 3-2 CFR Cluj / Campioana CFR Cluj a pierdut in Giulesti desi a condus cu 2-0 si a avut un om in plus!

“Punctele le mai recuperezi, castigi altele in locul lor. Accidentarile de termen lung sunt cele mai mari pierderi. Dupa pierderea lui Deac, putem vorbi de pierderea altor doi jucatori pentru intreg sezonul de toamna. Pentru miercuri, cu FC Basel, stiti foarte bine ca avem probleme si cu fundasii.

Ma temeam sa nu luam gol in primele 10 minute ale reprizei secunde, pentru ca o echipa care joaca in “10” si e impinsa de la spate de suporteri, prinde aripi. De la primul gol al Rapidului s-a naruit totul. Nici vorba de penalty la Surdu, a fost simulare. Iar intrarea lui Grigore la Vass, sa ma ierte Dumnezeu, a fost de rosu direct. Au fost decizii esentiale in economia partidei.

N-aveam voie sa luam trei goluri in superioritate numerica, dar asta este, tocmai de aceea este fotbalul atat de frumos. Sunt suparat pe unii jucatori, sunt clientii mei, gresesc meci de meci” a declarat Arpad Paszkany

“Totul s-a schimbat la pauza. Echipa a jucat bine, mai ales in prima parte. Daca era 4-0 la pauza nu se supara nimeni. in a doua repriza jocul bun a continuat dar am luat 3 goluri, la care a contribuit si Tudor. Nu a existat niciun contact la penalty

Nu cred ca voi mai veni pe acest stadion. Chiar daca am stat la VIP am fost injurat chiar si la 3-2 pentru Rapid. Am auzit niste injuraturi pe care nu le-am auzit niciodata in viata mea. Am sa procedez ca Gigi Becali care a promis ca nu va mai calca aici” a spus Iuliu Muresan.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s