Clujenii se roaga la ZEUL Sougou!

“Sa joci bine, asta e MECIUL de 26.000.000!” Becali o sa moara de ciuda cand o sa auda asta:

Senegalezul Moudou Sougou a facut un meci senzational aseara, reusind sa o trimita pe CFR extrem de aproape de o calificare in grupele Ligii Campionilor.

Cfr Cluj a reusit aseara o victorie de senzatie impotriva elvenienilor de la Basel, victorie care o apropie extrem de mult de calificarea mult visata.

Dupa cum ne-am obisnuit deja, accederea in grupele Ligii poate aduce echipei calificate, o mica avere.

In cazul in care clujenii vor reusi sa pastreze avantajul luat in tur si sa se califice pentru a treia oara in istorie, in grupele Champions League, Uefa va trimite in Ardeal nu mai putin de 16 milioane de euro, suma provenita din banii stransi din market poll, publicitate, dar si din bilete.

Pe langa cele 16 milioane, patronul celor de la Cfr ar putea chiar sa isi dubleze suma, dupa vanzarea super atacantului Moudou Sougou, cel care a reusit o dubla de senzatie in meciul de aseara.

Clujenii viseaza deja la o suma cu multe zerouri, oficialii Cfr-ului spunand ca nu vor renunta la drepturile pentru Sougou, pentru o suma mai mica de 10 milioane de euro.

“Am avut o oferta mai mare de 2.5 milioane de euro pentru Sougou, chiar in aceasta vara, dar nu l-am dat. Rennes a fost una dintre echipele interesate de serviciile jucatorului.”, a spus Arpad Paszkany.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s