CFR s-a RAZBUNAT pe Basel: “Au facut focul in vestiar!”


Ce le-au facut cei de la Basel si ce oferta uriasa a refuzat CFR pentru eroul Sougou:
CFR Cluj este cu un pas in grupele Ligii Campionilor dupa 2-1 in Elvetia contra celor de la FC Basel.
CFR Cluj a reusit prima victorie romaneasca in Elvetia dupa dubla lui Sougou. Campioana Romaniei a suferit insa destul de mult, fiind condusa cu 1-0 dupa golul superb marcat de Streller.

“Important este ca am marcat doua goluri. Calificarea se joaca. Basel este o echipa periculoasa. Trebuie sa fim atenti. Nu cade bine un gol inainte de pauza, dar e bine ca am reusit sa intoarcem rezultatul. Trebuia sa jucam de la inceput cu tupeu. Au pierdut foarte usor mingile.

Plecam cu prima sansa, dar trebuie sa fim atenti. Au fost niste conditii foarte proaste. Ii vom primi si noi la fel, cu “bratele deschise”. Au zis ca nu merge aerul conditionat, au facut focul in vestiar, era foarte cald. Bine ca le-am raspuns pe teren” a dezvaluit Ionut Rada.

“E o victorie foarte mare, mai avem un meci, va fi foarte greu, pentru ca Basel e o echipa foarte buna.  In prima repriza am intrat cu frica, am fost timizi, am incercat sa nu primim gol, dar dupa ce au marcat elvetienii am fost mai buni.

A venit pauza, am intrat la vestiare, am discutat, ne-am spus ca nu aveam nimic de pierdut, nu fuseseram cu nimic mai prejos decit ei si asta ne-a dat curaj. Nu doar Sougou a fost bun, toata echipa s-a descurcat bine. Mai e un meci, nimic nu e sigur, se poate intampla orice” a spus capitanul CFR-ului, Ricardo Cadu, dupa meci.

Eroul CFR-ului a fost Sougou. Jucatorul a marcat 2 goluri si a ratat alte 2 ocazii foarte mari de gol. Sefii de la CFR se mandresc cu achizitionarea senegalez.

“Pentru Sougou trebuie laudat Muresan, ca el este seful scouterilor. L-am urmarit doi ani si jumatate inainte sa il aducem la noi. Felicit toata echipa, inclusiv pe Andone. Am avut oferta de mai mult de doua milioane si jumatate si nu l-am dat pe Sougou” a spus patronul CFR-ului, Arpad Paszkany

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s