Cadu: “Un egal cu Basel ar fi foarte bun pentru noi”

CFR are emoții înaintea mansei tur cu FC Basel, din play-off-ul Ligii Campionilor. Formatia din Gruia nu a scos decât o remiză pe propriul teren cu nou-promovata, CSMS Iasi, scor 2-2, iar sefii feroviarilor sunt în gardă.
Ricardo Cadu e conștient că echipa sa va avea o misiune dificilă marți în Elveția, dar speră la cel puțin un rezultat de egalitate. “Basel pornește ca favorită, e o echipă mai bună și nu putem să negăm acest lucru. M-ar mulțumi și un egal în Elveția, însă mi-aș dori să și înscriem pentru a ne face un retur mai ușor”, susține căpitanul CFR-ului, autor al primului gol în meciul cu Iașiul lui Ionuț Popa.

De cealaltă parte, Vasile Maftei vede partea plină a paharului după remiza cu CSMS. “Poate ne-a trezit un pic acest egal. Poate băteam pe Iași, apoi mergeam la Basel foarte încrezători și dădeam peste un adversar foarte puternic. Sper să fie invers și să venim de acolo cu un rezutlat care să ne dea speranțe pentru meciul de acasă”, crede Maftei, care își dorește o nouă experiență în grupele Champions League, după cea cu Unirea Urziceni. “Sunt două manșe, trebuie să mergem cu încredere la Basel, întrucât cred că noi putem să ne calificăm. Și asta, pentru că acolo e fotbalul adevărat. Fiecare fotbalist vrea să joace acolo. E un sentiment unic”, a punctat fundașul campioanei.

Semieșecul cu Iași l-a pus însă în gardă pe Ioan Andone. Tehnicianul feroviarilor se așteaptă la o partidă dificilă în Elveția i își avertizează jucătorii de importanța jocului. “Va fi foarte greu la Basel. Acolo se joacă totul. Dacă obținem un rezultat bun atunci avem șanse mari să ne calificăm. Sper să remediem problemele pe care le avem până marți”, a atenționat „Fălcosul”.

Partida tur dintre Basel și CFR va avea loc marți, de la ora 21.45

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s