CFR urca pe 3, la doua puncte de Steaua, care a facut egal la Medias!


“Asta inseamna mentalitatea de CAMPION!” Muresan, mandru de CFR! “Doua puncte fata de Steaua sunt usor de recuperat!”
Otelul 1-2 CFR / Campioana a castigat la Galati, desi a jucat aproape tot meciul in inferioritate numerica.
“Vreau sa remarc mentalitatea buna a echipei. Asta am reusit sa impunem noi, jucatorii sa se lupte pana la capat si sa nu renunte niciodata la victorie, indiferent de scor sau de cati oameni sunt in teren. Imi aduc aminte de meciul cu Craiova, cand am fost condusi si am revenit.

Asta inseamna mentalitate, asta inseamna sa fii campion. Intr-o saptamana am batut Vaslui cu 3-0, apoi pe Liberec in deplasare, acum pe Galati tot in deplasare. Ando are lot puternic, face modificari. Ma bucur ca cei care au intrat au putut sa faca fata si sa aduca victoria.

E bine ca suntem pe locul 3, doua puncte sunt usor de recuperat. Important este sa trecem cu bine de play-off”, a declarat Iuliu Muresan

UPDATE:
Sarghi putea sa moara din cauza AMBULANTEI! Sotia lui a LESINAT cand l-a vazut!
Cristi Sarghi a fost la un pas de moarte la finalul meciului cu CFR de la Galati! Ambulanta si-a facut loc cu greu pe stadionul fostilor campioni de la Otelul.
In minutul 90, Sarghi s-a ciocnit dur cu colegul sau Sergiu Costin la o saritura la cap pentru minge. Costin a scapat mai ieftin, cu arcada sparta, insa Sarghi a ramas inconstient pe gazon. Medicii Otelului au intervenit, insa a fost nevoie de transport rapid la spital. Numai ca stadionul vechi al Otelului ofera o cale imposibila de acces pentru masinile de dimensiuni mari ca o ambulanta iar paramedicii au intarziat sa apara pe teren. Sotia lui Sarghi a lesinat cand l-a vazut pe acesta cu capul spart si inconstient.

Sarghi va fi externat marti, insa el ar putea lipsi o perioada lunga de pe gazon. Jucatorul de la Otelul a fost diagnosticat cu fractura de piramida nazala si taietura de pomete de catre medici. Potrivit unor surse medicale, nu au fost afectate functiile vitale ale lui Sarghi.

Fotbalistul mai are, pe langa fractura de piramida nazala, leziuni la pomete, ochiul tumefiat si o rana la gura.

Andone a fost socat si nici nu s-a mai interesat de rezultatul final. “Deja rezultatul trece pe planul doi, am fost la un pas de o drama. Cu siguranta ambulanta trebuia sa intre mai devreme pe teren. Sper ca lucrurile sa evolueze bine”, a spus antrenorul campioanei.

Chiar si Iuliu Muresan a vrut sa intervina. “Nu mi-a venit sa cred, am vrut sa dau o mana de ajutor pana a intrat ambulanta. In calitate de medic, sigur”, a spus seful campioanei.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s