CFR 3-0 Vaslui


Antrenorul CFR-ului a remarcat un jucator de la Vaslui dupa o victorie clara, CFR 3-0 Vaslui.
Ioan Andone a recunoscut ca victoria CFR-ului a fost inlesnita de meciul dur avut de Vaslui la Fenerbahce acasa:

“Au avut un meci foarte greu la Istanbul si era normal sa nu poata duce inca un meci la intensitate maxima. Le-am zis si baietilor ca trebuie sa punem presiune pe ei pentru ca vor ceda. Plus ca au sapte oameni noi in echipa si era greu sa aiba consistenta, sa aiba omogenitate”, a declarat Andone.

Acesta a mai adaugat: “Am facut marcaj special la Sinmartean, este un jucator fenomenal, un jucator care trebuie sa joace la echipa nationala. Este cel mai tehnic jucator din Liga 1, ar trebui sa joace la un nivel mult mai mare!”

Patronul Vasluiului nu contesta victoria CFR-ului si pune infrangerea pe seama oboselii.

Desi a fost umilita de CFR, echipa vasluiana nu a fost certata de patronul sau. Porumboiu a aratat intelege fata de jucatorii lui Sumudica, punand infrangerea pe seama greselilor venite pe seama oboselii:

“Primele doua goluri au fost facute cadou. Din pacate jocul greseala astepta si asta e. Inteleg ca au fost obositi, e ceva normal, dar ma uit la N’Doye care a alergat cat ambele echipe la un loc. El nu a fost obosit? A facut o risipa de efort enorma. Dar nu am ce sa zic, puteau sa ne dea CFR si 7-0, sincer nici eu nu am fost conectat la acest meci. Toata lumea se gandeste la returul cu Fenerbahce”, a declarat Porumboiu.

“A fost o partida foarte reusita, atat din partea noastra, cat si din partea lor. Noi am fost echipa mai buna, asta e clar. Scorul, chiar daca este de proportii, este pe deplin meritat.”

“Sper sa fie un meci de moral pentru meciul nostru de miercuri. Totodata, sper sa nu ii fi demoralizat prea tare pe cei de la Vaslui si sa se califice si ei in playoff-ul Ligii.”

“Trebuie sa recunosc ca este o victorie speciala pentru noi”, a declarat Paszkany

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s