CFR Cluj-Slovan Liberec e transmis in direct pe Transilvania Look


CFR Cluj-Slovan Liberec e transmis in direct pe Transilvania Look TV, miercuri 1 august de ora 21:45.
Postul lui Arpad Paszkany va transmite in direct tentativa clujenilor de ajunge in grupele Champions League. Primul pas e victoria in meciul cu cehii de la Slovan Liberec, care are loc miercuri 1 august, de la ora 21:45, pe stadionul ”Dr. Constantin Radulescu” din Gruia, Cluj Napoca.

CFR Cluj a pierdut Supercupa Romaniei si a remizat in primele doua etapa din Liga 1, insa Ioan Andone are sprijinul conducatorilor si se bazeaza pe urmatorii 22 de jucatori in confruntarea cu Slovan Liberec: Jose Lionn, Rafael Bastos, Ciprian Deac, Nuno Diogo, Ricardo Cadu, Ivo Pinto, Edimar Curitiba, Pantelis Kapetanos, Mario Camora, Mihai Minca, Diogo Valente, Gabriel Mureşan, Viorel Nicoara, Mario Felgueiras, Ionuţ Rada, Ronny da Silva, Bakary Sare, Laszlo Sepsi, Modou Sougou, Eduard Stancioiu, Calin Tiut si Adam Vass.

“Avem o dubla mansa foarte grea cu CFR Cluj, va fi greu sa-i batem pe romani, campioni ai tării si participanti in fiecare an in cupele europene. Inca nu am studiat in detaliu jocul lor, dar am cules o serie de informatii si vom mai obtine. 

 
Avem o experienta recenta cu o echipa romaneasca, in stagiul de pregatire din Austria, cand am batut-o pe FC Vaslui cu 1-0, o echipa similara cu CFR Cluj. Numai meciurile cu CFR ne vor spune cat de puternici suntem. Campioana Romaniei are in lot multi jucatori straini, va fi greu, diferit fata de ce a fost cu Sahtior Karagandi”, a spus antrenorul cehilor, Jaroslav Silhavy.
Slovan Liberec s-a infiintat in 1958, insa a reusit promovarea in prima liga doar dupa ruperea Cehiei de Slovacia, in 1993. Slovan a castigat primul trofeu intern in 2000, iar doi ani mai tarziu a ajuns pana in sferturile de finala din Cupa Uefa. Slovan Liberec a castigat titlul in sezonul trecut din Cehia, dupa o lupta cu Sparta Praga, pe care a intrecut-o cu doar doua puncte.

Meciul CFR Cluj-Slovan Liberec din turul trei preliminar al Ligii Campionilor va fi arbitrat de turcul Bulent Yildirim, care se afla pe lista FIFA din 2007 si a facut parte din brigada de la CFR Cluj-Sparta Praga 2-3, disputata in Europa League pe 5 noiembrie 2009.

Cat costa biletele:
Tribuna I – Sector 21 – 30 RON
Tribuna I – Sector 19-20;22-23 – 20 RON
Peluza 1 – Sector 26-28 – 5 RON
Tribuna II – Sector 41 – 30 RON
Tribuna II – Sectoare 49-50 – 25 RON
Tribuna II – Sectoare 40;42;48;51 – 20 RON
Tribuna II – Sectoare 38-39;43-44 46-47;52-53 – 15 RON
Tribuna II -Reducere Sectoare 37; 45 – 10 RON
Biletele pot fi achizitionate luni si marti intre orele 10:00-17:00, iar miercuri casele de bilete sunt deschise pana la ora de start a partidei.
Click aici pentru a viziona live online Transilvania Look TV
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s