“Trebuia sa primim doua penalty-uri, au fost greseli URIASE”

CFR acuza MASACRUL de la Piatra Neamt: “Trebuia sa primim doua penalty-uri, au fost greseli URIASE” Fazele care i-au scos din minti pe campioni.

Ceahlaul 2-2 CFR | La CFR nu e liniste inaintea debutului in preliminariile Ligii Campionilor!.

Andone spune ca CFR trebuia sa primeasca doua penalty-uri la faulturi clare comise in careu asupra lui Deac. Antrenorul CFR-ului recunoaste ca echipa lui nu a ajuns inca la cea mai buna forma, dar crede ca Slovan Liberec va fi eliminata in drumul spre grupele Champions League.

“Jucatorii nu sunt relaxati, cum sa fie relaxati? E presiune mare, avem probleme pe faza defensiva, vrem sa jucam doar pe atac. Am avut doua penalty-uri la Deac! Trebuia eliminat si portarul Ceahlaului! Au fost penalty-uri clare, greseli mari ale arbitrului. 

Linia mea de fundasi sta foarte avansata, baietilor nu le convine un egal si vor mereu sa atace. Nu e deloc un rezultat bun, trebuia sa batem. Am primit goluri si ne facem probleme. Avem calitate, n-avem cum sa primim asa usor goluri. Trebuie sa trecem de Slovan Liberec, in mot normal. Daca rezolvam problemele de organizare defensiva, e foarte bine!”, a spus Andone la Digi.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s