CONTRACT PE VIATA in Romania

Andone e primul antrenor care primeste CONTRACT PE VIATA in Romania! Anuntul facut de Paszkany dupa Ceahlaul – CFR

Andone se temea ca scenariul din 2008 se poate repeta dupa startul ratat din campionat!

Patronul Paszkany il linisteste. Spune ca nu-l da afara indiferent ce rezultate obtine cu Slovan si in urmatoarele etape din campionat. Andone va fi Ferguson de Romania!

“Nu sunt multumit. Am terminat in 3 meciuri la egalitate, insa pana la urma, unul l-am pierdut pentru ca am fost batuti la penalty-uri.

Eu consider ca atunci cand ai mai multi jucatori la dispozitie e mai bine cand te lupti pe mai multe planuri. Nu pot sa comentez declaratiile pentru ca nu le-am vazut.

Eu mereu am spus, media arbitrajului e cu 3 clase sub nivelul fotbalului din Romania. Nu a fost cu tenta, au fost greseli de ambele parti. Chiar daca nici competitia nu are un nivel ridicat, arbitrajul e si mai jos.

Nu e posibil sa nu fluieri anumite lucruri care pot fi decisive. In aceasta seara nu a fost un arbitraj cu tenta, ci unul slab.

Au trecut doar 2 etape, campionatul e lung. Sunt de acord ca CFR joaca mai slab sezonul urmator dupa ce ia titlul. Cred ca in orice tara cu fotbal respectabil, cel mai important este titlul.

Vestiarul apartine jucatorilor si antrenorilor si asa trebuie sa fie. Andone are creditul nostru in continuare. Sunt un om incapatanat, nu-l schimb pe Ando indiferent ce se intampla. Nu faceti pariu ca pleaca Ando daca pierdem cu Slovan Liberec, ca pierdeti” a spus Arpad Paszkany.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s