“As fi bucuros sa cedez din actiuni” Planul la care Becali inca viseaza:


Paszkany anunta cat costa o semifinala de Champions League: “As fi bucuros sa cedez din actiuni” Planul la care Becali inca viseaza:
Paszkany are un plan care poate duce CFR-ul printre cele mai tari echipe din Europa. Nu are nevoie de prea multe resurse.
In ultimii 5 ani, CFR Cluj si-a umplut vitrina de trofee. Au castigat trei titluri (2007–08, 2009–10, 2011–12), trei editii de Cupa Romaniei (2007–08, 2008–09, 2009–10) si doua Supercupe, in 2009 si 2010.

Au avut si momente magice in Liga Campionilor, in sezonul 2008/2009, inseamnad o victorie impotriva Romei si un egal in fata celor de la Chelsea. In rest nu a iesit niciodata din grupele Champions League. Visul cel mare al lui Paszkany ramane insa o semifinala de Champions League. Pentru asta are nevoie de 20.000.000 de euro.

“Daca va veni langa mine un fond de investitii sau un investitor care sa ne ajute cu 20 de milioane de euro pe sezon timp de 5 ani, atunci garantez macar o semifinala in acest interval. Pentru ca CFR Cluj sa devina un incubator spre marea performanta, as fi bucuros sa cedez din actiuni, sa renunt la pachetul majoritar”, a declarat Paszkany in cartea ‘Vestiarul Campionilor’, scrisa de Cantor Zoltan.

Paszkany mai are un vis. In 6-7 ani vrea sa schimbe total fata echipei si sa creasca jucatori in propria pepiniera. “Eu sper ca, in 6-7 ani, cel putin patru jucatori din primul 11 sa fie formati de noi”

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s