CFR sparge BANCA! 20 de milioane din vanzarea de jucatori!

Care e SECRETUL lui Paszkany si Muresan?
CFR Cluj e cea mai castigata echipa din fotbalul romanesc in ultimii ani. Cele mai multe performante si cei mai multi bani castigati din transferuri. Muresan dezvaluie secretul.
CFR Cluj a cucerit tot ce se putea de mai multe ori in ultimii ani in Romania si a jucat de doua ori in grupele Champions League. Paszkany a incasat 20 de milioane de euro doar din vanzarea de jucatori, o adevarata performanta pentru fotbalul romanesc. Iuliu Muresan e omul care se ocupa de managementul clubului si explica modul in care o face.

“Avem anumite filiere pe care le‑am dezvoltat in ultimii ani. La noi vin oameni cu propuneri, dar sunt tipi specializati pe anumite zone. De exemplu, avem contracte cu firme de scouting si impresariat din Africa, America de Sud si Europa, in special Portugalia.

Avand in vedere ca avem aceste contacte de aproximativ trei ani, oamenii vin sa ne propuna noua primii anumiti jucatori. S-a intamplat in cazul lui Traore, Weldon…

Noi acum avem experienta de partea noastra. Am facut greseli la inceput, dar am invatat. Ce cumpara altii cu 3-4 milioane de euro, noi o facem cu cateva sute de mii. Si cred ca reusim sa aducem fotbalisti mai buni decat altii.”,a declarat Iuliu Muresan intr-un interviu.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s