Lectia de 20 de milioane de euro! Campioana le da clasa rivalelor! Cum a devenit CFR liderul absolut al transferurilor in Liga I

ImageClujenii si-au asigurat deja 20% din bugetul pentru sezonul viitor.

CFR a devenit liderul absolut in ceea ce priveste vanzarea de jucatori dupa ce, pentru 7 jucatori, campioana a luat 20.000.000 de euro din 2009 si pana in prezent. Astfel campioane incepe noul sezon pe plus si pentru ca promovarea Sampdoriei in Serie A ii aduce 3,2 milioane euro pentru transferului definitiv al lui Renan.

Prima lovitura data de CFR a fost Alvaro Pereira. Achizitionat cu 2,5 milioane de euro in vara lui 2008 de la Argentinos, acesta a fost dat un an mai tarziu la FC Porto pentru 4,5 milioane de euro plus 20% din suma unui transfer ulterior. Dupa acelasi model, celelalte lovituri date de Paszkany au fost Traore, Deac, Dubarbier si Culio, de pe urma carora CFR a mai castigat aproximativ 10 milioane de euro.

In acest fel, balanta ultimelor trei sezoane a fost pozitiva, tinand cont de faptul ca CFR a investit aproximativ 5 milioane de euro pentru transferuri.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s