Ioan Andone, noul antrenor al echipei CFR Cluj

Ioan Andone este noul antrenor la CFR Cluj, anunta Digisport. Infrangerea de sambata a CFR-ului in fata Rapidului i-a fost fatala lui Jorge Costa. Actionarii CFR-ului au decis să îl demită pe Jorge Costa, în urma unei şedinţe care a durat peste 5 ore.

“Ne-am înţeles telefonic, mîine merg la Cluj să semnăm contractul”, a declarat noul antrenor al CFR-ului, Ioan Andone.

Preşedintele grupării CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a declarat, duminică seară, că nu regretă decizia de a renunţa la serviciile tehnicianului Jorge Costa, precizând că este mândru că a colaborat cu el şi că antrenorul trebuia “sacrificat” pentru performanţă.

“Costa a înţeles situaţia, nu se bucură dar a înţeles situaţtia. Trebuie sacrificat pentru performanţă. Nu regret decizia luată. Nu mi s-a părut surprins, a acceptat din prima. Ne-a înţeles fără să îi dăm prea multe explicaţii. Eu m-am împrietenit cu Costa şi sunt mândru că am colaborat cu el. Echipa este pe locul 1, cu cinci puncte avans. Sacrificăm totul pentru a câştiga titlul şi a face performanţă. Andone era singurul care putea să preia echipa, nu ne-am gândit la un antrenor român sau străin. Mă bucur că a acceptat Andone. Este foarte bun mobilizator, are experienţă mare şi ăsta e un lucru esenţial la fotbal. “, a spus Iuliu Mureşan.

Ioan Andone a castigat campionatul cu CFR în 2008. 13 echipe a antrenat Andone în cariera lui. Antrenorul a lucrat şi în străinătate, în Cipru, Bulgaria sau Emiratele Arabe Unite

Formaţia CFR Cluj, liderul clasamentului Ligii I, a fost învinsă, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 5-0 (2-0), de echipa Rapid, într-un meci din etapa a XXV-a a Ligii I, înregistrând prima înfrângere după 11 runde. CFR Cluj este pe locul 1 după 25 de etape, cu 5 puncte peste Dinamo.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s