Jorge Costa pregăteste cîteva mutări surprinzătoare înaintea duelului cu Rapid. Intră Hora!

Portughezul vrea să-l folosească pe fostul jucător al Gloriei în linia mediană, lîngă Sixto Peralta. Varianta de rezervă e Rui Pedro.

Jorge Costa știe că o victorie cu Rapid, astazi(07.04.2012), i-ar aduce liniște și ar consolida poziția din clasament a CFR-ului. Antrenorul nu se poate baza pe trei titulari, Cadu, Camora și Bastos, suspendați, dar nici pe Pedro Celestino, a cărui accidentare nu-i va mai permite să joace în acest campionat. Portughezul a închis antrenamentele din această săptămînă, însă sursele Gazetei spun că va face cu Rapid cinci modificări față de primul unsprezece cu care a abordat deplasarea de la Vaslui (1-1). Flancul stîng va fi asigurat de Panin și de Ronny, care vor juca în locul lui Camora și Bastos, în timp ce Nuno Diogo va face, alături de Piccolo, cuplul din centrul defensivei. Kapetanos va reveni în formula de start, pe postul de vîrf împins.
Vranjes, out!
Surpriza apare la mijlocul terenului. Costa a fost nemulțumit de prestațiile lui Stojan Vranjes, titular în ultimele două runde, însă fără prea multe realizări. Portughezul vrea să-l surprindă pe Răzvan Lucescu prin titularizarea lui Hora pe acea poziție, deși fostul internațional de tineret e mai degrabă familiarizat cu jocul în bandă. Costa are la îndemînă și varianta Rui Pedro, însă ieri Hora a apărut în echipa titularilor.

ECHIPA PROBABILĂ CU RAPID
Beto – Maftei, Nuno Diogo, Piccolo, Panin – G. Mureșan – Sougou, Peralta, Hora, Ronny – Kapetanos

Prima finală
Șefii clujenilor consideră meciul cu Rapid unul extrem de important în lupta pentru titlu. “Mai avem de jucat 10 finale. O victorie cu Rapid ne-ar aduce mai aproape de obiectiv”, a spus Rafael Bastos. După meciul cu giuleștenii, CFR are un program mai ușor, urmînd să întîlnească trei nou-promovate: Petrolul (deplasare), Concordia (acasă) și Ceahlăul (deplasare).

Neînvins împotriva Rapidului
Vasile Maftei a mai evoluat în trei rînduri împotriva echipei la care s-a consacrat, Rapid București. Fundașul n-a pierdut niciodată. “Am cîștigat o dată și am făcut de două ori egal, deci sînt neînvins în fața lor. Oricum, au cam trecut anii de cînd am plecat de la Rapid. E clar că îmi doresc o victorie, pentru că avem nevoie de puncte ca să luăm campionatul. Mai țin legătura cu foștii colegi, mai am cîțiva prieteni acolo. Nu am încercat să ne aflăm secretele, fiecare e cu secretele lui”, a spus Maftei

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s