Aroganta care-i scoate din minti pe stelisti! “Jucam cu medaliile de campioni la gat meciul cu ei!”

CFR are 5 puncte avans fata de locul doi, iar sefii de la Cluj sunt siguri de al treilea titlu din istorie!

Lui CFR ii e dor de Champions League. Vrea din nou in competitia celor mai importante nume din Europa, dupa o pauza de un sezon!

Traditia il face pe presedintele Muresan sa fie sigur de titlu. Au trecut doi ani de la ultimul campionat castigat de CFR. Clujenii nu vor sa aiba emotii la ultimul meci al sezonului, contra Stelei. Au de gand sa joace de placere derby-ul in fata unuia dintre cei mai importanti rivali din Liga I si sa primeasca medaliile de campioni dupa meci.

Sa nu uitam ca noi din doi in doi ani luam campionatul, asa e traditia. Am fi vrut mai des, dar asa a fost sa fie. Dupa statistica ultimilor ani, acum ar fi randul nostru. Ne bucuram ca am reusit sa ajungem pe locul 1. Strategia noastra e sa castigam in fiecare an, dar, din pacate, nu am reusit. E foarte greu sa iei titlul si depinde de multi factori. Noi am luat titlurile greu, la lupta foarte grea, in ultima etapa, deci nu a fost ceva usor.

Important e ca avem mentalitate si pe final am fost mereu cei mai buni. Sper ca partida cu Steaua, ultima din campionat, sa fie deja cu medalia de campion pentru CFR pe masa si sa ne-o dea dupa partida, sa nu mai conteze meciul ala!”, a spus Muresan.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s