CFR țintește două victorii consecutive pentru a ucide suspansul în Liga 1. ”Porumboiu e principalul motivator”

Clujenii vor să cîștige la Vaslui împotriva trupei lui Augusto Inacio și așteaptă ca Rapidul să învingă în fața lui Dinamo.

Luni, la Vaslui, CFR Cluj poate lua o opțiune serioasă pentru cîștigarea celui de-al treilea titlu din istorie. Iuliu Mureșan a urmărit meciul din Cupă, dintre Vaslui și Rapid, și spune că moldovenii nu sînt invincibili pe teren propriu. “Rapid a cîștigat pe merit. Sigur, Vaslui e o echipă bună, dar una care poate fi bătută acasă, asta e concluzia pe care am tras-o. Sigur, trebuie să ne mobilizăm, să avem inspirație. Poate că vom avea o prospețime în plus, dar fotbalul e ciudat, nu întotdeauna realitatea se suprapune sută la sută pe ceea ce ai gîndit înaintea unui meci. Adrian Porumboiu nu e principalul nostru contestatar, ci principalul nostru motivator. Sper ca după această etapă să mărim ecartul față de locul 2. Am prefera ca Rapid să se impună în meciul cu Dinamo”, a spus Iuliu Mureșan.
“Vaslui-Rapid, un meci slăbuț”
Căpitanul Cadu e convins că vasluienii au șanse minime în fața CFR-ului, în condițiile în care vor evolua așa cum au făcut-o miercuri, în Cupa României. “Am văzut un meci slăbuț. Dacă Vasluiul va juca tot așa, le va fi greu cu noi, dar mi-e greu să cred că o echipă ca Vasluiul poate să facă două meciuri proaste la rînd”, a spus Cadu, care a comentat și acuzațiile de blat la meciul cu Oțelul. “E bine că ne acuză de blat. Asta certifică faptul că sîntem favoriți la titlu. Nu s-ar fi vorbit de noi dacă jucam prost și ne clasam acum pe locurile 9-10. Sînt acuzațiile celor care nu cîștigă nimic. Bagi bani, bagi bani și nu cîștigi niciodată nimic. Trebuie să vorbească mai puțin și să facă mai mult”, a spus portughezul.

“Meciurile cu Vaslui și Rapid pot fi decisive. Dacă le cîștigăm, va fi greu să mai pierdem campionatul”
Cadu, căpitan CFR Cluj

“Avem o distanță nu prea mare, dar nici foarte mică, care ne mobilizează și ne ține cu atenția trează”

Iuliu Mureșan, președinte CFR Cluj

Cadu e fan Steaua
Căpitanul “feroviarilor” nu scapă nici o ocazie de a ironiza Steaua. “Dacă Steaua mai are șanse la titlu? Cum să nu! În fiecare zi deschid ziarul sau televizorul și văd acolo că Steaua e principala candidată la titlu. Atunci cînd Steaua cîștigă un meci, devine automat cea mai bună echipă din România. Eu am zis încă de la începutul campionatului că Steaua nu are nici o șansă la titlu. Nu s-a schimbat nimic”, a spus Cadu.

“Liber la blaturi”
Iuliu Mureșan a văzut un meci corect la CFR-Oțelul, 2-0. “Ne acuză niște oameni bolnavi din fotbal și presa care a preluat și a colportat niște mizerii. Sîntem senini, fiindcă știm că n-a fost nimic. Vin Paștile, așa că se fac foarte multe blaturi pe la cofetării. Unii dintre noi mai fac și acasă, cei care știu să gătească. În această perioadă se poate vorbi de blaturi”, a spus Mureșan.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s