Kapetanos aduce un punct important echipei noastre!

În ultima etapă a turului de campionat, CFR 1907 Cluj a remizat în deplasare, scor 1-1 cu Steaua București. Pantelis Kapetanos a înscris pentu echipa noastră în minutul 16 al partidei în timp ce pentru Steaua a marcat Mihai Costea.

Echipa gazdă a avut prima ocazie periculoasă a partidei prin Prepeliță, care a luat la țintă bara transversală (min.6). În minutul 16 mijlocașul echipei noastre, Modou Sougou l-a servit perfect pe Pantelis Kapetanos care a deschis scorul cu o lovitură de cap. Un minut mai târziu Raul Rusescu a fost foarte aproape de a egala situația pe tabelă dar din fericire pentru feroviari mingea a trecut peste poarta lui Beto. În două rânduri (min. 34&46) bara la salvat pe Beto de la primirea unui gol, dar de fiecare dată portarul lusitan era pe traiectoria balonului.

CFR 1907 Cluj a început mai bine repriza secundă iar Sougou a fost foarte aproape de a majora diferența pe tabelă însă șutul său a fost prins în siguranță de Tătărușanu. În minutul 63, Rusescu l-a pus din nou la încercare pe Beto care a reținut fără probleme balonul. Sougou și Mureșan l-au pus în dificultate pe portarul echipei gazdă însă fără efect pe tabela de marcaj. Mihai Costea a egalat pentru Steaua în minutul 75 cu o foarfecă de la marginea careului. Din minutul 86, feroviarii au jucat în 9 după ce Mureșan și Weldon au fost eliminați. Îngerul păzitor al echipei noastre în această seară s-a numit Carlos Beto (foto), care s-a opus senzațional la cele 3 ocazii periculoase a echipei antrenate de Ilie Stan (min.87,88 și 92). Scor final, 1-1 iar CFR 1907 Cluj trece pe primul loc în clasamentul Ligii I urmând ca în următoarea etapă să joace un nou meci în deplasare în compania echipei Astra Ploiești pe care a învins-o cu scorul de 2-0 în prima etapa a turului.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s