Puncte ochite, puncte obținute – Hora, Lionn și Kapetanos au adus victoria CFR-ului!


CFR 1907 Cluj s-a impus pe teren propriu în fața echipei C.S. Mioveni grație golurilor marcate de Ioan Hora, Jose Lionn și Pantelis Kapetanos.

Vezi aici golurile marcate de jucătorii echipei noastre

Prima ocazie periculoasă a partidei le-a aparținut oaspeților prin Nicolae Dică, care a trimis balonul la vinclu din lovitură liberă însă Beto a intervenit salvator la execuția atacantului. Trei minute mai târziu, Felice Piccolo a fost extrem de aproape să înscrie în poarta apărată de Coca dar execuția sa a trecut puțin peste poartă. Ronny Da Silva a fost următorul feroviar care și-a încercat norocul printr-un șut bine plasat, dar și de data aceasta balonul a refuzat să intre în poarta, trecând la câțiva centimetri de poarta adversă.
  • Min. 32 – Rafael Bastos este înlocuit de Ioan Hora.
În minutul 38 al partidei, Modou Sougou a fost aproape de a deschide scorul pe stadionul “Dr. Constantin Rădulescu” însă lovitura sa de cap a trecut  puțin pe lânga bara porții a echipei din Mioveni.
  • Min.45 – Se încheie prima repriza, o primă repriză în care ocaziile cele mai periculoase au aparținut echipei antrenate de Jorge Costa.
  • Min. 52 – Adrian Iordache primește primul cartonaș galben al partidei.
Așa cum era firesc după desfășurarea jocului, CFR 1907 Cluj a deschis scorul în minutul 53 prin Ioan Hora, care a executat direct spre poarta adversă o lovitură liberă, iar căpitanul echipei C.S. Mioveni, Nicoale Dică a deviat mingea în propria poartă. În minutul 60 Ronny a încercat să majoreze diferența pe tabelă, atacantul echipei noastre reușind să depășească doi adversari în viteză dar șutul său nu i-a dat foarte mari emoții lui Coca.
  • Min.68 – Kapetanos îi ia locul lui Weldon.
CFR 1907 Cluj s-a distanțat pe tabelă în minutul 72 mulțumită unui gol superb marcat de Jose Lionn din interiorul careului, o execuție care l-a lăsat fără replică pe portarul Coca, care s-a văzut nevoit șă scoată balonul din poartă pentru a doua oară în această seară.
  • Min.82 – Sougou vede și el cartonașul galben pentru un fault comis asupra lui Ayza.
Atunci când lumea se aștepta mai puțin, iar suporterii se pregăteau șă sărbătorească o nouă victorie a echipei noastre, Pantelis Kapetanos a închis tabela în minutul 90+1, el reușind să marcheze în prelungirile partidei profitând de o serie de erori din defensiva echipei oaspete.

În urma acestei victorii, feroviarii își consolidează poziția secundă din clasament și se apropie la un singur punct de liderul Dinamo. Etapa următoare, băieții antrenați de Jorge Costa vor face deplasarea la București, urmând să întâlnească în ultima etapă a turului de campionat echipa antrenată de Ilie Stan, Steaua București.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s