CFR 1907 CLUJ 3 – 0 CS MIOVENI

CFR 3-0 MIOVENI | CFR a castigat cu Mioveni si jucatorii lui Jorge Costa se uita relaxati la derby-ul Dinamo – Steaua, de luni.

Presedintele Iuliu Muresan e multumit doar de jocul echipei in repriza a doua. Il ironizeaza pe Dica, autor al unui autogol, si comenteaza schimbarea lui Bastos in prima repriza dupa o evolutie modesta a brazilianului.

“A fost un rezultat meritat, trebuia ca scorul sa fie si mai mare pentru ca diferenta de valoare dintre noi si Mioveni este mult mai mare. Ca sa glumesc, as vrea sa spun ca mi-a placut un-doi-ul dintre Hora si Dica de la primul gol. A fost un autogol frumos, asa e la fotbal, mai sunt momente de-astea”, a spus Muresan

“Dupa pauza, am fost motivati si am aratat o cu totul alta fata. Jorge Costa i-a certat putin pe jucatori, a facut schimbari inspirate si la timp, i-a incurajat sa aiba alta atitudine. Am dorminat clar repriza a doua! Am vorbit cu Bastos, i-am zis sa fie suparat numai pe el pentru ca azi nu a avut atitudine. A realizat ca e vina lui si sunt convins ca in urmatoarele partide va juca mult mai bine daca se va apela la el”, a explicat Muresan.

CS Mioveni a fost calcata in picioare la Cluj de CFR. Dica si-a dat autogol, iar Lionn si Kapetanos au dus-o pe CFR la un singur punct de Dinamo si asteapta acum derbyul.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s