Cel mai frumos cadou pentru Paszkany! Beto era sa ii strice seara cu o super GAFA: “Nu pot sa urmaresc un meci fara emotii!”

CFR 3-1 U Cluj / Arpad Paszkany a primit cadoul perfect din partea jucatorilor de ziua sa de nastere. O victorie in fata rivalilor din oras. Doar Beto l-a suparat pe Paszkany.

“E un cadou frumos. A fost un joc de sah, in care am avut controlul din primul pana in ultimul minut. Greseala lui Beto a lasat deschisa partida, dar lucrurile au reintrat in normal in partea a doua. Ramanem in plasa lui Dinamo si lupta e deschisa. Aveam mare nevoie de aceasta victorie.

Intotdeauna aceste meciuri aduc 1% in plus cand vine vorba de bucuria victoriei. Diferenta a facut-o valoarea jucatorilor. Si la “U” Cluj sunt fotbalisti buni, dar noi avem cel mai bun lot si asta conteaza. Mai avem de lucrat la capitolul omogenitate, dar Costa stie ce are de facut si cred ca in retur vom fi foarte aproape de un mecanism perfect.

La 2-0 am zis ca voi vedea si eu in sfarsit un meci mai relaxat. Am luat gol si am zis: “uite, nici de ziua mea nu pot sa vad linistit un meci”. Dar de asta e frumos fotbalul si ramane “sportul rege” orice s-ar spune”,a declarat Arpad Paszkany.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s