CFR are lot net superior

Finanţatorul ”vişiniilor”, Arpad Paszkany, crede că grupul Universităţii s-a coagulat în jurul lui Niculescu, dar îi remarcă şi pe Boştină şi Marius Popa.

Arpad Paszkany vrea cu orice preţ o victorie împotriva rivalei. Calculul e simplu. “Dacă terminăm turul la mai mult de 5 puncte de Dinamo, va fi o misiune aproape imposibilă în a doua parte a campionatului. Mi-aş dori victorii pe linie pînă la meciul cu Steaua, o deplasare foarte grea. Nu sînt în asentimentul celor care spun că un meci poate valora 6 puncte, dar cel cu Universitatea cîntăreşte trei puncte mari, tocmai din perspectiva clasamentului”, a spus Paszkany.

Finanţatorul “vişiniilor” e convins că lotul CFR-ului e superior celui pe care-l are la dispoziţie Ionuţ Badea. “I-am urmărit evoluînd pe cei de la U în destul de multe partide. Ei joacă mai mult din entuziasm. Sînt trei jucători valoroşi acolo care ştiu să motiveze restul echipei şi să dea acea notă de dorinţă şi determinare, Niculescu, Boştină şi Marius Popa. CFR e însă o sumă de valori incomparabil mai mare. Totuşi, în derby-uri se poate întîmpla orice, aşa că trebuie să dominăm disputa şi la nivel de motivaţie”, a spus Paszkany.

Omul de afaceri clujean care va împlini 40 de ani în ziua meciului spune că preţurile la bilete nu au legătură cu o încercare din partea “feroviarilor” de a limita accesul suporterilor lui “U”, la meci. “Nu tipărim bilete pentru fani ai lui «U» sau ai lui CFR, pentru clujeni sau neclujeni. Bilete nu sînt mai scumpe decît cele la un concert cu o trupă respectabilă din afara graniţelor ţării. Cine vrea să vină la meci e liber să-şi ia bilet. Există orgolii, dar numai la nivelul suporterilor înfocaţi. Pentru mine e ca şi cum ar veni Mioveni în Gruia şi cu asta vreau să spun că fiecare partidă e la fel de importantă”, a încheiat Paszkany.

“Niculescu e un profesionist desăvîrşit, un fotbalist adevărat. Din acest motiv a avut succes peste tot pe unde a jucat în cariera lui”
Arpad Paszkany

100 de lei a costat un bilet la concertul Iron Maiden şi 50 de lei au fost cele mai ieftine tichete de acces la Scorpions sau Al Di Meola

Fanii lui CFR împotriva lui Paszkany
Nici suporterii “feroviarilor” n-au primit cu urale decizia lui Paszkany de a scumpi exagerat biletele. Reacţiile n-au întîrziat să apară. Membrii Asociaţiei Independente a Suporterilor lui CFR au hotărît să nu intre la meci şi să-şi susţină echipa din stradă: “A.I.S.C.P., în semn de solidaritate cu persoanele care nu au abonament sau nu îşi pot permite să achiziţioneze un tichet la respectiva partidă, fie ei ceferişti, simpatizanţi sau chiar suporteri ai adversarilor, a hotărît, prin membrii ei, că nu va intra pe stadion şi îşi va susţine echipa favorită din afara stadionului”.

Traore aduce 2,5 milioane de euro!
Ivorianul Lacina Traore va pleca în această iarnă de la Kuban Krasnodar. Potrivit Dolce Sport, fostul atacant al lui CFR Cluj va semna cu Anji Mahacikala, grupare care va plăti nu mai puţin de 25 de milioane de euro în contul său. De această mutare profită şi CFR Cluj, care deţine în continuare 10% dintr-un viitor transfer al fostului său jucător. În conturile lui Paszkany vor intra aproximativ 2,5 milioane de euro.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s