Suporterii lui CFR ameninta ca nu vor sta în peluză la derby-ul cu U Cluj

Suporterii din Commando Gruia sînt deranjaţi de faptul că în prima repriză galeria a fost racordată la staţia de amplificare.

CFR a pierdut în ultimele secvenţe ale meciului cu Dinamo. Nu deznodămîntul partidei a deranjat însă cea mai mare parte a suporterilor din Gruia. Cei din facţiunea Commando Gruia au taxat ideea conducerii lui CFR de a difuza “vocea” galeriei la boxele stadionului.
Mulţi dintre aceştia au părăsit peluza cînd au realizat că se repetă episodul din sezonul trecut, de la meciul cu Universitatea Cluj de pe teren propriu (1-1). “Nu venim la stadion să cîntăm la microfon” a fost refrenul corului nemulţumiţilor din Gruia. Gestul de frondă e unic în istoria recentă a CFR-ului. O singură dată fanii lui CFR au mai protestat la adresa conducerii, atunci cînd Eugen Trică a fost îndepărtat de la echipă, dar atunci insubordonarea acestora s-a limitat la afişarea unui banner. “A renunţat la faimă pentru, iar voi l-aţi urmărit ca pe golani”.
Acum, fanii ameninţă că nu-şi vor mai ocupa locul în peluză la “clasicul” clujean care va avea loc pe 19 noiembrie. Suporterii lui CFR l-au aşteptat pe Iuliu Mureşan la finalul partidei pentru a-şi exprima nemulţumirea. “Dacă au nevoie de marionete, de simpli aplaudaci, să nu conteze pe noi! Mulţi dintre fanii din Commando Gruia au spus că nu vor sta în peluză, la meciul cu “U”, în semn de protest pentru ceea ce s-a întîmplat la partida cu Dinamo”, a declarat unul din membrii galeriei “feroviarilor”.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s