Muresan porneste RAZBOIUL inaintea meciului total cu Dinamo: “Vrem primul loc! Declaratiile lui Badea ne motiveaza”

FC BRASOV 1-2 CFR CLUJ | La Cluj, se vorbeste deja de derby-ul cu Dinamo, dupa care CFR poate sa o depaseasca in clasament!

Presedintele CFR-ului Iuliu Muresan recunoaste ca s-a temut de meciul cu Brasov. Isi felicita echipa pentru victorie si o asteapta pe Dinamo in cel mai tare meci al startului de sezon pentru clujeni.

“Am avut emotii inainte de partida, era presiune pe echipa. E bine ca am batut si ca ne-am apropiat la un punct de lider. Urmeaza meciul de pe teren propriu si avem nevoie de victorie cu Dinamo. Meritam locul pe care suntem in clasament si tindem sa fim pe 1. Piccolo a jucat bine, a suplinit absenta lui Cadu.

La fotbal se intampla sa mai iei si goluri aiurea, dar vreau sa subliniez taria de caracter a echipei, am reusit sa schimbam meciul asta si sa ne bucuram la final. Ne motiveaza declaratiile celor de la Dinamo. Nu fac decat sa incite spectatorii, nu trebuie sa ne miram ca sunt asemenea gesturi cum a fost cel de la Ploiesti”, a comentat Muresan.

Mijlocasul Brasovului, Alex Chipciu, n-a fost insa impresionat de CFR.

“Mergem inainte, nu avem ce face. CFR-ul nu si-a creat nici macar o ocazie timp de 80 de minute! Noi suntem la retrogradare, ei au treaba la campionat, nu stiu ce planuri si calcule isi fac. Nu stiu daca merita sa ia titlul, nu ne gandim noi la asta“, a spus Chipciu.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s