Buldozerul vişiniu » Chiajna – CFR 0-4

Clujenii au rezolvat soarta meciului în primele 24 de minute prin reuşita lui Wledon şi ”dubla” lui Sougou.

CFR ştie să-şi distreze suporterii sîmbătă seara. Oamenii lui Jorge Costa au făcut show în faţa ultimei clasate, Concordia, şi au sărit pe podium, la două puncte în spatele liderului Dinamo. Weldon şi Sougou au fost actorii de Oscar ai serii, în timp ce Bozga, Gospodinov şi Alin Stoica au format lanţul slăbiciunilor ilfovenilor.

Brazilianul şi senegalezul au rîs de apărarea lui Diniţă şi scorul era deja 3-0 după doar 24 de minute. Weldon a deschis balul (5), după cadoul bulgarului din poarta Chiajnei. Sougou a mărit avantajul după trei minute şi tot el i-a făcut otită lui Alin Stoica pentru ultima reuşită a primei reprize. Lui Costa nu i-a rămas decît să zîmbească şmechereşte, a la Mourinho, de pe bancă.

“Castravetele” Gospodinov şi Superman Beto
Concordia a trăit doar din încercările lui Trică, însă a fost îngropată de omul care trebuie să o apere. Gospodinov a încasat din toate poziţiile. Renan a simţit şi a marcat şi el cu un şut de la 25 de metri din lovitură liberă (49).

CFR a arătat că nu are doar atac de milioane, ci şi un portar senzaţional. Beto a făcut paradele partidei, atunci cînd a blocat “capul” lui De Sousa (65) şi reluarea lui Bălţoi din 5 metri. CFR creşte în linişte şi arată de cîte ori se iveşte ocazia că are colţii ascuţiţi, gata să-i devoreze pe lideri.

– Eugen Trică a renunţat la tricoul cu numărul 99. Căpitanul Concordiei, 35 de ani, a ales să joace aseară cu 10 pe spate.
– Concordia a avut aseară pe teren doi foşti jucători ai clujenilor: Vitinha şi Trică. Pe bancă a mai luat loc un fost clujean, stoperul André de Sousa Galiass, revenit în România după o perioadă petrecută la Kasimpasa, în Turcia.
– Cu “dubla” de aseară, Sougou a ajuns la cota 5 goluri marcate în actualul sezon şi a devenit golgeterul clujenilor în campionat şi al doilea în topul marcatorilor din Liga 1.

Echipe de start:
Chiajna: Gospodinov – Vitinha, Bozga, A. Stoica, P. Marin – Muzac – Ad. Popa, Chiţu, Trică, M. Stere – Bălţoi
Rezerve: Niţă, Iliescu, Pană, Al. Radu, Dima, Galiassi, Mihalcea

CFR Cluj: Beto – Panin, Cadu, N. Diogo, Camora – Peralta, Mureşan, Renan – Sougou, Weldon, Bastos
Rezerve: Mincă, Ronny, Kapetanos, De Zerbi, Hora, I. Rada, Celestino

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s