Iuliu Mureşan a turbat de furie: “Haţegan merită 500.000 de beţe la fund! Arbitrii sînt nişte incompetenţi”

Preşedintele echipei CFR Cluj, Iuliu Mureşan a fost extrem de acid la adresa arbitrilor după întîlnirea cu Petrolul, terminată la egalitate pe teren propriu, 1-1 şi a acuzat brigada ca fiind una incompetentă.

Haţegan a influenţat clar jocul şi ar merita să primească 500.000 de beţe la fund. Ar trebui să înfiinţăm DNI, Direcţia Naţionala a Incompentenţilor. Trebuia să ne dea ce am avut, au fluierat nişte faze la care nimeni nu ştie ce au vrut. Dacă ăştia sînt arbitri FIFA, nu mai am ce să spun. Am pierdut şi pe mîna noastră, dar şi pe mîna arbitrilor, golul doi a fost anulat degeaba”.

În minutul 55, CFR inscrie, dar Haţegan vede ca jucătorul “gazdelor” Ronny ar fi jucat intenţionat mingea cu mîna şi nu validează golul, deşi pe reluare decizia arbitrului pare a fi una greşită.

INBOX

CFR Cluj se îndepărtează de primul loc după egalul cu Petrolul, 1-1

CFR Cluj ratează şansa de a rămîne la trei puncte de Dinamo, terminînd la egalitate întîlnirea cu nou-promovata Petrolul.

După 45 de minute, Petrolul a condus surprinzător pe stadionul din Gruia, datorită golului înscris de Borza, care ratase un penalty în aceeaşi fază, cu două secunde înainte (’19). CFR a încercat să revină pe tabela de marcaj, dar forma foarte bună în care s-a aflat Zimmerman, a oprit mingea să intre în poarta ploieştenilor.

În repriza a doua clujenii au întors toate armele împotriva Petrolului, dar mingea a intrat în poarta lor o singură dată, datorită golului înscris de italianul De Zerbi, intrat pe teren de doar 3 minute (’59)

Cu egalul obţinut de ploieşteni, Petrolul urcă o poziţie în clasament, pînă pe locul 13, în timp ce “clujenii” rămîn pe 4.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s