CFR s-a impus fără probleme în faţa campioanei, 4-0

Profeţia lui Adrian Porumboiu s-a îndeplinit: CFR Cluj s-a impus fără probleme în deplasarea de la Galaţi, 4-0, şi a făcut un golaveraj incredibil numai în ultimele două partide, 10-1.Rămîne de văzut care va fi pronosticul patronului vasluian pentru meciul din etapa viitoare, cînd Vasluiul întîlneşte chiar CFR Cluj , în deplasare, luni, 19 septembrie, de la ora 21:30.

Spionaţi din tribună de Toni Conceicao, fostul lor tehnician, clujenii au început perfect şi au deschis scorul încă din secunda 45 a meciului. Weldon a profitat de reacţia slabă a lui Sergiu Costin, i-a trimis în faţa porţii lui Ronny, iar acesta a îndeplinit o simplă formalitate.

Dar clujenii nu au reuşit să fructifice momentul bun, iar campionii de la Galaţi au echilibrat partida, ba chiar au avut şansele mai mari ale primei reprize. Totul s-a schimbat însă pe final: Siviu Ilie a fost eliminat în minutul 34 după o intrare dură la marcatorul golului, iar CFR-ul a preluat controlul meciului.

La 10 minute în repriza a doua, Bastos a dublat avantajul oaspeţilor fructificînd o pasă de geniu a lui Mureşan.  Gălăţenii n-au reuşit să-şi revină din pumni şi CFR-ul a mai înscris de două ori, prin Weldon şi Hora.

Ca un fapt inedit, Jorge Costa a trimis în teren trei jucători care au evoluat la cele 3 mari rivale din campionatul Portugaliei: Weldon de la Benfica, Beto de la Porto şi Celestino de la Sporting.

OŢELUL GALAŢI – CFR CLUJ 0-4
Oţelul Galaţi: Grahovac – Rîpă, Sg Costin, Sîrghi, S. Ilie – Giurgiu, Filip – Antal, Ibeh, L. Buş – Paraschiv
Rezerve: Brăneţ, Ljubinkovici, Benga, Neagu, Pena, Frunză, Iorga

CFR Cluj: Beto – Panin, Cadu, Nuno Diogo, Camora – G. Mureşan, Bastos, R. Garcia – Sougou, Weldon, Ronny
Rezerve: Mincă, Kapetanos, Nicoară, Hora, I. Rada, Celsetino, Lionn
În etapa următoare CFR 1907 Cluj va primi vizita echipei antrenate de Viorel Hizo, F.C. Vaslui. Partida se va disputa pe data de 19.09 la ora 21:30.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s