CFR l-a achiziţionat pe Daniel Fernandes, al treilea portar al Portugaliei la CM 2010!

După erorile comise de goalkeeper-ul Nuno Claro în eşecul de pe teren propriu cu Gaz Metan Mediaş, scor 0-2, CFR Cluj s-a mişcat repede şi i-a adus un înlocuitor portarului de 34 de ani.

Daniel Marcio Fernandes, un portar portughez în vîrstă de 27 de ani, este cea mai nouă achiziţie a CFR 1907 Cluj, informează site-ul oficial al grupării ardelene!

Daniel Fernandes va purta tricoul cu numărul 66! Născut la Edmonton, în Canada, din tată portughez şi mamă cehă, poartarul are un fizic impunător, măsurînd 1.95 m. Goalkeeper-ul a mai evoluat pentru echipele secunde ale lui FC Porto, Celta Vigo şi Jahn Regensburg, dar şi la PAOK, Bochum, Iraklis, Panathinaikos şi Panserraikos.

“Daniel Fernandes a fost al treilea portar al naţionalei Portugaliei la CM de anul trecut. A evoluat la Bochum, la Iraklis, l-am achiziţionat de la PAOK. Are un fizic foarte bun, e foarte puternic, l-am urmărit în mai multe partide. L-am luat definitiv”, a spus Iuliu Mureşan.

Tot astăzi, CFR a rezolvat şi transferul mijlocaşului portughez Celestino, de la Belenenses.

 

INBOX

Nuno Claro nu renunţă: ”Se mai întîmplă în fotbal să fii fluierat. Nu mă afectează”

Portarul a mărturisit că nu l-a deranjat faptul că a fost huiduit de un stadion întreg la meciul cu Gaz Metan Mediaş

     Foto 1

Nuno Claro a devenit subiect de bancuri după prestaţia din meciul cu Mediaşul, 0-2. Fanii CFR-ului semnează o petiţie prin care cer îndepărtarea sa de la echipă, în timp ce simpatizanţii rivalilor de la “U” insistă pentru păstrarea portughezului în primul unsprezece. Portarul de 34 de ani e sigur că poate reveni în graţiile suporterilor din Gruia. “Normal că există o cale de împăcare. Nu mă afectează faptul că se semnează aceste petiţii. Cred că la meciul cu Gaz Metan nu au fost neapărat supăraţi pe mine, ci pe faptul că echipa a pierdut. Se mai întîmplă în fotbal să fii fluierat, e normal să mai apară astfel de situaţii. Antrenorul ştie dacă mai e nevoie de un portar la echipă”, a spus Nuno Claro. .

Goalkeeperul portughez a fost apărat de colegul său, stoperul Nuno Diogo. “Ne simţim sută la sută în siguranţă cu Nuno Claro în poartă”, a declarat fostul fundaş al Braşovului.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s