Iuliu Mureşan: “Steaua nu mai este o echipă de speriat, dar U Cluj şi Astra, da”

Iuliu Mureşan, preşedintele echipei CFR Cluj, a declarat că nu mizează pe faptul că echipa sa este principala favorită la titlu în sezonul următor.

“E prematur să spunem că sîntem favoriţi la titlu. După primele etape vom trage nişte concluzii. Oricum, la sfîrşitul campionatului vom vedea cine cîştigă titlul. După transferurile făcute sînt convins că vom fi mult mai buni decît anul trecut. Echipa s-a antrenat foarte bine, iar jocul este unul constant. Cel puţin 5-6 echipe se vor lupta pentru titlu”, a spus Iuliu Mureşan.

De asemenea, preşedintele a spus că Steaua este din nou o rivala accesibilă, în timp ce U Cluj şi Astra pot pune serioase probleme echipelor mari.

“Steaua nu este de speriat, dar depinde de mulţi factori dacă va juca bine în campionat. U Cluj şi Astra pot face surprize mari în acest sezon. Vom vedea cum va decurge prima etapă împotriva ploieştenilor”, a conchis Iuliu Mureşan.

INBOX

Silviu Lung jr. e ultima ţintă a feroviarilor clujeni

Vişiniii aşteaptă ca portarul să devină liber de contract pentru a-l aduce în Gruia.

Silviu Lung jr. e o mai veche ţintă a feroviarilor. Situaţia apărută după dezafilierea Craiovei i-a încurajat pe oficialii din Gruia să-i facă o nouă ofertă goalkeeperului de 22 de ani. Acesta ar urma să cîştige 200.000 de euro pe sezon, dar va primi şi o primă consistentă de instalare, 250.000 de euro. Lung jr. ar fi a şaptea achiziţie a clujenilor din această vară după Weldon, Renan Garcia, Sougou, Lionn, Camora şi Ronny. Portarul îşi va clarifica situaţia la Craiova la începutul săptămînii viitoare.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s