Aşa va arăta CFR Cluj în startul sezonului! Titularii pentru meciurile cu Freiburg şi Astra

CFR Cluj va disputa de la ora 19:00 ultimul amical al verii, cu Freiburg. Jorge Costa va trimite în teren echipa pe care o va folosi şi în startul stagiunii 2011-2012

CFR Cluj joacă împotriva lui Freiburg, de la ora 19:00, în localitatea germană Ravensburg. La meci vor fi prezenţi aproximativ 6.000 de spectatori. Portughezul Jorge Costa va trimite în teren echipa pe care o va folosi şi în prima etapă, cu Astra. În condiţiile în care Cadu e suspendat pentru meciul de duminică, Maftei în recuperare după operaţia la genunchi, iar Piccolo a suferit o accidentare la antrenamentul de azi dimineaţă, Costa îi va folosi în centrul defensivei pe Nuno Diogo şi Rada.

Iată formaţia cu care CFR va aborda întîlnirea cu gruparea din Bundesliga: Nuno Claro – Lionn, Nuno Diogo, Rada, Camora – Peralta, G. Mureşan, Renan Garcia – Sougou, Kapetanos, Bastos

INBOX

CFR Cluj – Dinamo Moscova 1-0. Meciul a fost întrerupt în minutul 65 din cauza furtunii

CFR Cluj a învins Dinamo Moscova într-o partidă care a durat doar 65 de minute. Ardelenii au condus cu 1-0 la pauză. Mureşan i-a centrat ideal lui Bud, iar vîrful clujenilor a deschis scorul în minutul 13. Repriza secundă le-a dat ocazia elevilor lui Jorge Costa să aibă cîteva ocazii minore, iar din minutul 60 a început o furtună puternică ce l-a determinat pe arbitrul partidei să pună capăt amicalului 5 minute mai tîrziu.

Candidată cel puţin la un loc de cupă europeană, Dinamo are în componenţă jucători de prima clasă, aici evidenţiindu-se atacanţii Kevin Kurany şi Andry Voronin, mijlocaşul Misimovic sau fundaşul Luke Wilshare. De asemenea, la clubul rus este legitimat şi internaţionalul român Adrian Ropotan. Valoarea totală a jucătorilor din lotul echipei se ridică potrivit transfermarkt.de la aproape 76 milioane euro!

Acesta a fost cel de-al 7-lea meci de pregătire pentru CFR Cluj, care a cîştigat pecedentele întîlniri fără să primească gol. Vezi mai jos rezultatele:
CFR – Bischofshofen 16-0
CFR – SV Grodig 1-0
CFR – Apoel Nicosia 2-0
CFR – SV Ried 1-0
CFR – FC Kufstein 3-0
CFR – Uzbekistan 1-0

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s