Rămîne pentru titlu! » Gabi Mureşan a refuzat China şi a făcut deplasarea în Austria

Mijlocaşul s-a împăcat cu şefii vişiniilor şi va face parte din lotul cu care Jorge Costa va aborda stagiunea 2011-2012.

Gabi Mureşan va continua la CFR Cluj, deşi evenimentele din ultimele două săptămîni anunţau un divorţ cu scandal. Jucătorul a discutat miercuri seara cu şefii grupării din Gruia, iar cele două părţi au ajuns la un armistiţiu. Internaţionalul român a făcut ieri deplasarea în cantonamentul din Austria, iar preşedintele Iuliu Mureşan a anunţat că Gabi va fi om de bază şi în campionatul 2011-2012. “Nu-l mai dăm. Nu a semnat în China din cauza unor clauze de neacceptat din contractul său. Gabi va rămîne la CFR, împreună vom fi campioni. E poate cel mai bun închizător din România”, a spus oficialul clujenilor.

Salvat de fani!
Anunţul că Gabi Mureşan va fi cedat în China a făcut vîlvă în rîndul suporterilor. Fanii au postat sute de mesaje prin care-şi exprimau dezacordul faţă de decizia conducerii de a-l ceda pe închizătorul de 29 de ani. Internaţionalul român a avut un susţinător şi în persoana lui Jorge Costa. Portughezul i-a transmis că va fi un jucător esenţial pentru strategia sa de joc.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s