Arlauskis între buturi! Portarul e aproape de o revenire în România, la CFR

Lituanianul nu s-a impus la Rubin Kazan şi vrea să vină împrumut în Gruia măcar un sezon.

CFR caută şi un portar în acest mercato. După ce negocierile cu Universitatea Craiova pentru Silviu Lung junior s-au împotmolit, ardelenii au intrat în discuţii cu Rubin Kazan pentru fostul goalkeeper al Unirii Urziceni, Giedrius Arlauskis. Vişiniii agreează varianta unui împrumut pentru un an. Rubin găseşte convenabilă mutarea temporară a lui “Arla” la Cluj, mai ales că lituanianul a apărat extrem de puţin în Rusia. În aproape un an, el a intrat între buturi de doar patru ori.

Campion cu Urziceni

Mureşan şi compania îl urmăresc de mult timp pe Arlauskis. Evoluţiile acestuia, la Urziceni, i-au determinat pe şefii din Gruia să facă o ofertă concretă pentru fotbalistul ce a cîştigat un titlu de campion în România cu gruparea ialomiţeană. Gruparea clujeană are trei portari în lot, pe Mincă, Nuno Claro şi Tiut, după ce Stăncioiu şi Amadio au fost puşi pe lista de transferuri. CFR mai are ca variantă de rezervă unul dintre portarii de rezervă de la FC Porto, Pawel Kieszek (27 de ani) şi Beto (29 de ani).

“Probabil că o să mai aducem şi un portar. După primul cantonament ne vom da seama dacă mai e nevoie de transferuri şi pe alte posturi” (Iuliu Mureşan, preşedinte CFR)

55 de meciuri a strîns Arlauskis în tricoul Unirii Urziceni

INBOX

Kapetanos, pe urmele lui Zicu și Moraes. Litex oferă 700.000 de euro pentru atacantul grec al lui CFR

Clujenii așteaptă un milion de euro pentru a-l lăsa pe fostul stelist să plece la campioana Bulgariei.

Campioana Bulgariei, Litex Loveci, e gata să ofere 700.000 de euro pentru atacantul grec Pantelis Kapetanos (28 de ani). Site-ul gol.bg a dezvăluit că bulgarii și CFR au ajuns inițial la un acord pentru atacantul venit de la Steaua, dar că ardelenii au plusat în ultimul moment cerînd un milion de euro. Bulgarii scriu că negocierile se vor finaliza în aceste zile, dar că Litex nu e dispusă să plătească mai mult de 700.000, ținînd cont de faptul că Pantelis n-a evoluat decît în două meciuri pentru CFR, din cauza unei accidentări la genunchi.
Președintele Iuliu Mureșan a anunțat astăzi că Pantelis e așteptat la Cluj și că va merge în cantonament cu echipa. “Și-a revenit, se poate antrena fără restricții”, a spus oficialul clujenilor.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s