Porţi închise pentru Stăncioiu şi Piccolo » Dacă nu-şi găsesc echipă, vor fi trimişi în Liga a treia!

Conducerea clujenilor le va refuza celor doi accesul la antrenamentele primei echipe.

Clujenii au pus şapte jucători pe lista de transferuri în această vară. Emil Dică şi Remo Amadio şi-au reziliat deja contractele. Bud, Batin şi Leo Veloso vor fi împrumutaţi la alte echipe, a anunţat ieri Paszkany.

Fundaşul Felice Piccolo şi portarul Eduard Stăncioiu vor pleca sigur de la CFR, deşi cei doi jucători au anunţat că se vor prezenta la reunirea lotului. Conducerea clujenilor a hotărît însă că portarul şi stoperul adus de Mandorlini nu vor fi primiţi la antrenamentele lui Jorge Costa şi nici nu vor face parte din lotul deplasat de portughez în Austria, pentru primul cantonament al verii.

Trimişi în Liga a treia!
Dacă nu-şi vor găsi angajamente în acest mercato, cei doi vor fi trimişi la echipa a doua, care va activa în Liga a treia. “Bud, Batin şi Veloso au şanse mari să plece sub formă de împrumut. Dacă nu se va ajunge la un acord pentru ei, cei trei vor merge în Austria. Ceilalţi jucători puşi pe lista de transferuri nu vor mai face parte din lot. Li s-a comunicat să-şi caute echipe, imediat după ce s-a terminat campionatul. Dacă vin la reunire, o vor face la cea a echipei a doua”, a declarat Arpad Paszkany.

3 partide în Champions League a adunat Felice în tricoul feroviarilor

Primul val: 6 jucători!
Arpad Paskzany spunea încă din iarnă că va renunţa la finalul campionatului la jucătorii pe care-i consideră depăşiţi de ambiţiile clubului pe care-l patronează. Acesta e al doilea val de disponibilizări, după cel din ianuarie, cînd au plecat nu mai puţin de 6 jucători: Tony, Y. Kone, Anselmo, Sforzini, Alcantara şi Peskovici. Aceasta, chiar şi în condiţiile în care “vişiniii” i-au vîndut pe Culio, Traore şi Bjelanovici.

Kieszek, Taborda, Beto
Clujenii vor să transfere un portar în această vară. Paszkany a admis că Taborda e pe lista Clujului. “Am înţeles că mai are contract cu Timişoara, vom vedea. În virtutea relaţiilor bune cu Porto am putea aduce de la ei un goalkeeper”, a spus şeful clujenilor. Polonezul Kieszek (27 de ani) şi portughezul Beto (29 de ani) sînt portarii la care “dragonii” vor renunţa în această vară.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s