Gabi Mureşan vrea să plece de la CFR: “Nu vreau să stau unde nu sînt dorit”

Mijlocașul a răspuns acuzațiilor șefilor de la Cluj direct din cantonamentul echipei naționale.

Ruptura dintre Gabi Mureșan și CFR Cluj este inerentă. Convocat la echipa națională pentru meciul cu Bosnia și turneul amical din America de Sud, mijlocașul feroviarilor s-a trezit cu venitul anual redus cu 25 la sută. Conducerea CFR-ului i-a tăiat din bani jucătorului invocînd acte de indisciplină. Mureșan nu se împacă însă cu ideea amendării. “Nu vreau să stau unde nu sînt dorit și nu cred că merit un astfel de tratament. Dacă mi-au tăiat 25 la sută din contract înseamnă că nici oamenii de la club nu mai vor să continuăm. Dacă nu mai există prietenie și plăcere, să ne strîngem mîinile și să ne despărțim!”, a spus Gabi Mureșan.
Reacția jucătorului vine după acuzele patronului Arpad Paszkany. “M-a dezamăgit, mă așteptam la mai mult de la el, mai ales în ceea ce privește rolul de a transmite celorlalți coechipieri dorința de a cîștiga. Un caracter puternic nu se mulțumește cu puțin, doar pentru că a cîștigat deja 7 trofee la o echipă”, afirmase Paszkany.
Și-a plătit spitalizarea
Accidentat în derby-ul cu “U” Cluj din retur, “Papa din Gruia” s-a tratat în Serbia la medicul Marijana Kovacevici, pentru a reveni cît mai repede pe teren. Mijlocașul a suportat din propriul buzunar costurile tratamentului pentru ruptura musculară, care s-au ridicat la 2.500 de euro. “Sînt vinovat că m-am dus pe banii mei în Serbia să joc pentru CFR”, a afirmat dezamăgit.


62.500 de euro i s-au tăiat lui Mureșan din contractul de 250.000 de euro pe care îl avea la CFR

80.000 de euro pe an a cîștigat mijlocașul internațional în primele 3 sezoane la Cluj

1.374 de minute a strîns Gabi Mureșan în ediția trecută de campionat și a marcat 4 goluri

“Gabi Mureșan e ultimul jucător care ar trebui să-și deschidă gura. Să nu uite că anul trecut i-am mărit unilateral contractul, semnificativ, ca să simtă că e apreciat pentru contribuția sa la realizarea eventului”
Arpad Paszkany, patron CFR 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s