Benfica n-a uitat că CFR l-a dat pe Pereira la Porto şi se răzbună pe clujeni! Cere 1 milion de euro pentru Weldon

Clubul portughez n-a uitat că ”vişiniii” l-au cedat pe Alvaro Pereira la Porto şi vor să ”saboteze” transferul lui Weldon în Gruia.

Transferul lui Weldon la CFR Cluj a intrat în impas. Atacantul brazilian de 30 de ani a semnat un precontract cu feroviarii, iar Paszkany a dat ca sigură mutarea sa în Liga 1. Formaţia clujeană mai avea de aşteptat pînă pe 15 iunie, moment în care angajamentul lui Weldon cu Benfica expira. Lucrurile s-au complicat însă, după ce gruparea de pe Da Luz a exercitat opţiunea pentru prelungirea cu încă un an a contractului lui Weldon. Chiar dacă brazilianul nu mai intră în planurile de viitor ale antrenorului Jorge Jesus, Benfica vrea să obţină o sumă consistentă din transferul său.

Cotidianul Correio da Manha anunţă că echipa din Lisabona cere un milion de euro pentru Weldon. Cum clujenii au urmărit numai jucători liberi de contract în acest mercato sînt şanse mari ca transferul să pice.

Mişcarea vicecampioanei din Portugalia poate părea surprinzătoare, însă “vulturii” n-au uitat că ardelenii l-au direcţionat pe Alvaro Pereira spre Porto, cînd Benfica era în negocieri avansate pentru fundaşul uruguayan. Transferul lui Pereira la Porto pentru 4,5 milioane de euro a dus la răcirea relaţiilor din Benfica şi CFR, cluburi care semnaseră un protocol de colaborare.

50 de minute a jucat Weldon pentru Benfica în sezonul recent încheiat

5 goluri a marcat Weldon pentru vulturi, în campionat, în sezonul 2009-2010

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s