Antrenorul pe care Mourinho viseaza sa-l depaseasca la popularitate a ajuns in Romania!

De ce si-a TRAUMATIZAT fosta echipa:

Paszkany si Muresan se bucura ca l-au convins pe Jorge Costa sa vina la CFR si sunt siguri ca vor lua titlul cu portughezul pe banca. Conducatorii fostului sau club au fost socati insa de felul in care Costa i-a abandonat!

Presedintele de la Academica Coimbra, Jose Eduardo Simoes, spune ca demisia lui Jorge Costa de la clubul portughez a traumatizat echipa si ii avertizeaza pe sefii de la Cluj: “Ne-a lasat in cel mai greu moment!”.

Omul care l-a intrecut ca popularitate pe Jose Mourinho la Porto a explicat demisia prin problemele familiale pe care le avea. Oficialii lui Academica nu-i inteleg insa decizia de a renunta la fotbal in urma cu jumatate de an.

“A avut o problema cu sotia din cate am inteles, mai multe nu stiu si nu vreau sa speculez. Ceea ce stiu insa e ca plecarea lui Jorge Costa ne-a afectat mult. Jucatorii erau cu totul debusolati. N-am putut sa ne revenim pana la finalul campionatului.

Demisia lui Costa a fost o adevarata trauma. Baietii erau foarte atasati de el, munceau dupa programul lui si lucrurile ar fi mers din ce in ce mai bine”, spune Simoes.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s