Jorge Costa: “Ca jucător a fost numărul 2, ca antrenor va fi numărul 1”

Clujenii şi-au anunţat obiectivele pentru sezonul viitor: titlul, Cupa şi Supercupa.

Noul antrenor al CFR-ului, Jorge Costa, a fost prezentat astăzi oficial. “Am văzut care sînt obiectivele acestui club şi sînt la fel ca ale mele, acelea de a cîştiga. Jocul de ieri face parte din trecut. Noi ne gîndim la viitor. Este un nou început pentru CFR şi ne gîndim doar la a cîştiga trofee. Ca jucător mi se spunea animalul, ca antrenor sînt ambiţios şi determinat să cîştig trofee. Vreau să fac o echipă care să dea totul pentru a cîştiga. Îmi place ca echipa pe care o antrenez să practice un fotbal frumos, să joace ofensiv şi să marcheze multe goluri”, a spus Costa.

Oficialii CFR-ului se felicită că l-au adus la Cluj pe Jorge Costa. “După un campionat care a fost un eşec total pentru noi, am găsit un antrenor care să schimbe situaţia. De 3 luni ne ocupăm să găsim antrenor. Vom avea mai mulţi jucători sud-americani în sezonul viitor şi de aceea ne-am orientat spre un antrenor portughez. Am încredere în noul proiect CFR, care începe acum. Ca jucător, Jorge a fost numărul 2, ca antrenor va fi numărul 1. Ne dorim să cîştigăm tot, să luăm 3 trofee din 3. Sper să imprime din caracterul şi forţa lui şi echipei”, a precizat Mureşan.

“Probabil, pînă acum în România, nu a mai antrenat o personalitate ca Jorge Costa. El mi-a promis că echipa va sta foarte bine în teren şi că niciodată nu va intra la joc nemotivată”

Iuliu Mureşan, preşedinte CFR Cluj

“Am avut un an fotbalistic foarte greu. Un an care a fost pentru noi o catastrofă. Vom lupta să revenim acolo unde ne este locul. Obiectivele noastre vor fi campionatul, cupa şi supercupa”

Ştefan Gadola, vicepreşedinte CFR Cluj

Staff-ul CFR-ului pentru sezonul 2011-2012

Jorge Costa – antrenor principal

Jaime Magalhaes – antrenor secund

Francisc Dican – antrenor secund

Ionuţ Moşteanu – antrenor secund

Pietro Spinosa – antrenor portari

Paolo Potocnik – preparator fizic

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s