Deac se întoarce la CFR Cluj!

Feroviarii au obţinut împrumutul jucătorului de la Schalke 04 pentru tot sezonul următor. Tot azi vor semna şi Lionn şi Renan Garcia de la Guimaraes.

CFR Cluj s-a înţeles în această dimineaţă cu nemţii de la Schalke 04, urmînd să-l repatrieze pe mijlocaşul Ciprian Deac. Acesta a fost transferat anul trecut în Germania, dar a jucat extrem de puţin la trupa care-l are ca vedetă pe spaniolul Raul.

Deac şi-a dat şi el acordul pentru o revenire la Cluj, dorind să joace mai mult şi să nu piardă contactul cu naţionala. Clujenii urmează să-i suporte integral salariul, cifrat la 600.000 de euro pe sezon.

Tot azi, clujenii vor bate palma cu şefii Vitoriei Guimares pentru fundaşul dreapta Lionn şi pentru mijlocaşul central Renan Garcia.

Pentru cotidianul Bild, Ciprian Deac face parte dintre “catastrofele” acestui sezon în campionatul german, alături de fostul rapidist Alexandru Ioniţă (FC Koln). Două achiziţii care nu au confirmat absolut deloc.

Cum a fost descris Deac? “O teribilă neînţelegere din ţara lui Dracula. Nu a reuşit să se impună la Schalke, deşi mijlocaşii alb-albaştrilor n-au fost deloc în formă”.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s