Transferuri pe banda rulanta!!

Clujenii vor plăti 80.000 de euro pentru fundaşul dreapta care e sub contract cu gruparea la care activează fostul feroviar Tony.

CFR vrea să se întărească pe toate posturile. Clujenii au ajuns la un acord cu portughezii de la Vitoria Guimaraes pentru fundaşul dreapta Lionn (22 de ani), împrumutat în ultimul sezon la Rio Ave. “Vişiniii” vor plăti aproximativ 80.000 de euro pentru jucătorul sud-american, care a fost titularizat de 6 ori în 2011 de antrenorul lui Rio Ave, Carlos Brito.
Astfel, CFR a renunţat la prima opţiune pentru acest post, brazilianul Baiano (Pacos Ferreira), jucător intrat recent în vizorul spaniolilor de la Valencia. Informaţia că Lionn va ajunge la Cluj e confirmată şi de cotidianul portughez A Bola.

Vine şi Brito?
Coincidenţă sau nu, Lionn a fost împrumutat în retur tocmai la echipa antrenată de Carlos Brito, Rio Ave. Brito e favorit să preia gruparea din Gruia, din vară. Tehnicianul a reuşit o performanţă fantastică la conducerea grupării din Vila Conde, clasîndu-se pe locul 6 înainte cu trei etape de finalul campionatului.

Ce jucători sînt aproape de CFR
Nume                             Post
Sougou                          extremă dreapta
Maykon                           fundaş / mijlocaş stînga
Bruno Amaro                mijlocaş central

CFR s-a înţeles cu un brazilian care din februarie a evoluat în China » Ronny în Gruia!

Vişiniii se întăresc şi în ofensivă, cu un vîrf brazilian călit în Portugalia, la Pacos şi la Beira- Mar.

CFR se va întări masiv înainte de startul campionatului viitor. Clujenii au bătut deja palma cu un atacant pe care l-au dorit şi în iarnă. Brazilianul Ronny Carlos da Silva (28 de ani) a semnat un contract pe trei sezoane cu gruparea din Gruia.

Ronny vine din China, acolo unde evoluează din februarie pentru Guangdong Sunray, echipă de liga a doua. Atacantul sud-american nu a fost încîntat de experienţa asiatică şi a căutat un proiect care să-i asigure o provocare şi din punct de vedere sportiv. Ronny a fost extrem de receptiv la propunerea campioanei României, mai ales că vişiniii l-au ofertat şi în iarnă, cînd evolua în Portugalia, la Beira-Mar. Vreau să se aducă atacanţi în vară, să fie concurenţă, fiindcă e benefică pentru echipă. O să mă bat să-mi cîştig locul în echipă Cristi Bud atacant CFR

Coleg cu Didi la Pacos
Ronny a evoluat un sezon şi jumătate, alături de Didi, în atacul lui Pacos Ferreira (2005- 2007). Didi a plecat la Cluj la jumătatea stagiunii 2006-2007. Ronny (1.84 metri, 75 de kilograme) a marcat 9 goluri pentru Pacos, în 38 de partide, la prima echipă europeană din cariera sa. Au urmat apoi trei ani în China, la Shanghai Shenhua şi Shaanxi Zhongxin, şi revenirea în Portugalia, în 2010, la Beira-Mar.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s