Iuliu Mureşan l-a desfiinţat pe Crăciunescu jr :”Să-şi rupă carnetul!”

Preşedintele clujenilor a lansat ieri acuze dure la adresa CCA, susţinînd că “feroviarii” au pierdut 12 puncte pe mîna arbitrilor.

Calmul oficialilor de la CFR a fost spulberat după remiza de la Braşov (2-2), în care arbitrul Teo Crăciunescu a acordat un penalty inexistent la duelul dintre Kivuvu şi Hadnagy. “Am încercat să nu fac presiune, m-am abţinut să mă comport la fel cum o fac unii conducători în Liga 1, dar nu mai pot răbda! Ceea ce s-a întîmplat la Braşov a întrecut orice limită. Crăciunescu jr. să-şi rupă carnetul, nu are nici o valoare să mai arbitreze! La meciul cu Astra din tur s-a dat în spectacol şi nu a dat penalty la Bud, iar Bjelanovici şi-a rupt piciorul, iar el a dat simulare. Cred că are ceva împotriva noastră, ne-a luat cu fluierul 4 puncte în campionat”, a comentat Mureşan.

Şeful campioanei crede că, fără erorile “fluieraşilor”, CFR s-ar fi luptat pentru locurile de Europa League. “E greu să mai faci ceva în astfel de condiţii. Numai în acest campionat am pierdut 12 puncte pe mîna arbitrilor. Să fac memorii?! Pentru ce?! Oricum nu le ia nimeni în seamă! Ce să-i mai zic lui Avram, cînd uitaţi-vă ce a făcut fiul său în meciul nostru cu Poli! Ei nu ştiu decît să te amendeze pentru declaraţii… Nici nu mai poţi recuza pe nimeni, că aşa cică-i regula. O să ridic baraje pe străzi, ca să nu mai poată ajunge la stadion, astfel poate avem şi noi o şansă! În acest retur, toţi au venit cu arbitri de casă la CFR, o spun cu dovezi”, a atacat “Muri”.

“Sînt curios ce va întîmpla cu Crăciunescu jr. pentru vicierea de rezultat de la Braşov. Cred că nu va păţi nimic”
Iuliu Mureşan, preşedinte CFR

Nu a uitat nici derby-ul cu “U”
Mureşan nu a trecut cu vederea nici erorile din Derby de Cluj (1-1). “Noi am trăit şi episodul cum să fii egalat fără să primeşti gol! Asta e culmea arbitrajului din România, numai la noi se putea întîmpla. La meciul cu «U», e drept, golul nostru a fost înscris dintr-un ofsaid minuscul, dar am remizat cu ajutorul arbitrilor, care au validat un gol inexistent. 4 puncte ne-au luat arbitrii doar în ultimele două meciuri şi asta ar pune pe gînduri pe oricine”, a precizat Mureşan.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s