Paszkany nu plăteşte prime în derby de Cluj: “Nu-şi merită banii”

Patronul clujenilor nu va mai sta pe bancă la clasicul clujean, dar vrea o victorie pentru fanii campioanei en titre.

Clujul fierbe în aşteptarea derby-ului. Arpad Paszkany izolează însă miza partidei de orice semnificaţii extrasportive. “Aş fi ipocrit să spun că nu e o partidă specială. E un meci al orgoliilor, dar ele trebuie să se manifeste numai în teren! Oricum, confruntarea dintre CFR şi «U» e oricînd comparabilă cu derby-ul bucureştean. Barcelona, Madrid, Roma şi Milano sînt oraşe care au parte de asemenea meciuri şi mă bucur că şi Clujul e un oraş privilegiat din acest punct de vedere. Pentru mine, nu există însă un meci mai meci decît celelalte meciuri. O victorie cu “U” nu aduce nici cinci, nici şase şi nici zece puncte. Sînt, oricum, prea bătrîn pentru orgolii stupide”, a spus Paszkany.
Şeful vişiniilor a adăugat că nu va premia o eventuală victorie a jucătorilor săi, fiind deranjat de faptul că trupa lui Minteuan nu a mai cîştigat de trei meciuri în campionat. “Nu există nici o primă la meci. Pentru ce să le ofer o primă? Pentru faptul că n-au reuşit să bată Rapidul? Pentru faptul că nu pot bate echipe al căror obiectiv e evitarea retrogradării? Concluzia? Nu-şi merită banii. Din vară, vom avea o echipă în mare măsură schimbată. 9 jucători vor semna la sfîrşitul campionatului”, a încheiat Paszkany.

2.000 de euro va cîştiga fiecare titular al lui “U” în cazul unei victorii împotriva rivalilor de la CFR Cluj
“Jucătorii mai pleacă, antrenorii şi ei. Rămîn fraierul care-i plăteşte şi preşedintele care-şi riscă sănătatea din cauza lor”
Arpad Paszkany
Caută şi un portar
Nuno Claro a greşit şi la Tîrgu-Mureş, dar Didi n-a profitat şi a ratat cu poarta goală. Paszkany se gîndeşte tot mai mult să aducă în vară un portar de calitate. “Pînă acum, nu mă gîndeam că ar trebui să mai fac un transfer pe acest post. Ultimele meciuri mi-au cam schimbat planurile. Cred că vom aduce şi un goalkeeper. Dacă vom reuşi, vom avea în total 10 transferuri”, a spus Paszkany.
Minteuan, pînă la vară
Paszkany a declarat că Alin Minteuan va fi păstrat pînă la sfîrşitul sezonului pe banca tehnică. “Alin nu va pleca sigur pînă la finalul sezonului. Ce va fi în vară, vom vedea, după ce vom pune în balanţă tot ce s-a întîmplat în acest sezon. Regadas nu va fi antrenorul CFR-ului. Nu vreau să amestec scoutingul cu antrenoratul. Aşa am făcut cu Conceicao şi am greşit. Nu că Toni n-ar fi un antrenor bun. Dar lucrurile amestecate sînt nocive”, a motivat şeful lui CFR.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s