CFR a semnat cu doi jucători importanţi din Liga Sagres

Iuliu Mureşan a obţinut semnăturile lui Modou Sougou (26 de ani, Academica) şi Maykon (26 de ani, Pacos de Ferreira).

Iuliu Mureşan a obţinut semnăturile lui Modou Sougou (26 de ani, Academica) şi Maykon (26 de ani, Pacos de Ferreira)
Clujul îşi pregăteşte deja următorul sezon. Arhitectul e Jorge Regadas, colaboratul vişiniilor pentru transferurile din Peninsula Iberică. Feroviarii au obţinut deja acordul a doi jucători din campionatul Portugaliei: senegalezul Modou Sougou (Academica, extremă dreapta) şi brazilianul Maykon (Pacos de Ferreira, fundaş stînga). De altfel, şi presa din Portugalia susţine că Maykon, aflat la final de contract cu gruparea la care mai activează Manuel Jose şi Andre Leao, va alege Clujul ca nouă bornă în cariera sa.

Atît Sougou, cît şi Maykon sînt jucători importanţi la echipele lor. Cei doi au fost titulari meci de meci în Liga Sagres, aflîndu-se pe lista cu jucătorii monitorizaţi de Sporting Lisabona. Se pare că oficialii clujenilor s-au mişcat mai repede şi s-au asigurat că Sougou şi Maykon vor îmbrăca tricoul vişiniilor din vară. De altfel, preşedintele Iuliu Mureşan a petrecut ultimele două săptămîni în Portugalia pentru a negocia transferul mai multor jucători.

6 goluri a înscris Sougou în această ediţie de campionat

1245 de minute a evoluat Maykon în acest sezon

Şi Amaro e pe listă
“Vom transfera în jur de 9 jucători. Cei mai în vîrstă vor avea 28 de ani”, anunţa Paszkany după meciul cu Rapid. O altă ţintă a clujenilor este mijlocaşul central de la Nacional Madeira, Bruno Amaro (28 de ani). Acesta a fost integralist în ultimele 7 jocuri ale insularilor şi e caracterizat în Portugalia ca fiind un mijlocaş cu o disponibilitate mare la efort.

Bilete pentru derby, de marţi
CFR va pune în vînzare, începînd de marţi, biletele pentru derby. Acestea costă între 10 lei şi 50 de lei. O persoană poate achiziţiona maximum 5 bilete pe baza buletinului de identitate în original. Tichetele pentru galeria lui “U” costă 10 lei şi se vor distribui numai persoanelor care sînt membre ale Asociaţiei suporterilor FC Universitatea Cluj. Meciul se va disputa joi, de la ora 20:30.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s