Paszkany s-a saturat de UMILINTE! Vezi ce portughez va antrena de luni la CFR!

Campioana CFR isi schimba antrenorul chiar inaintea derbyului local cu U Cluj. Paszkany s-a saturat de umilintele din 2011 si aduce un portughez necunoscut in locul lui Minteuan, luni, dupa meciul de la Targu Mures.

Nemulţumiţi de rezultatele înregistrate de echipa din Gruia în acest sezon, Arpad Paszkany şi Iuliu Mureşan pregătesc o adevărată revoluţie în lotul campioanei.

Patronul CFR-ului l-a trimis pe Iuliu Mureşan în Portugalia pentru achiziţionarea mai multor jucători, dar şi pentru aducerea unui nou tehnician.

Scouterul clujenilor, Jorge Regadas, le-a prezentat ardelenilor o listă care a cuprins peste 20 de jucători. Dintre aceştia, oficialii campioanei s-au înţeles deja cu 7: un fundaş dreapta, un stoper, doi mijlocaşi laterali, doi atacanţi şi un mijlocaş care poate juca în spatele vârfurilor.

Preşedintele CFR-ului va reveni în ţară la începutul săptămânii viitoare, însă până atunci speră să mai semneze cu cel puţin doi jucători.

Portughezul Jorge Regadas este al 6-lea antrenor strain de la CFR din ultimii 4 ani. Regadas a condus echipe de liga a doua si a treia in Portugalia si este sub contract cu CFR inca din ianuarie – ca director sportiv.
Cu Minteuan, CFR a batut-o doar pe Sportul in 2011. Campioana ajunge la al 4-lea antrenor in acest sezon.

Advertisements

One thought on “Paszkany s-a saturat de UMILINTE! Vezi ce portughez va antrena de luni la CFR!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s